-

نوشته اصلی توسط
mohsen.pb
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی دانلود کردم (ماژول و کامپوننت پرداخت بانک ملت) 2 فایل زیپ کجا اکسترکتش کنم روی هاستم داخل کدام پوشه؟
اینم لینکش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز هرگز استفاده از افزونه های کد شده را توصیه نمی کنیم . به خصوص افزونه های مهم و بانکی . چون امکان هر گونه سو استفاده در آنها است .
اما انتخاب با شماست . امیدوارم از انتخاب تان پشیمان نشوید
اموزش نصب افزونه در زیر درج شده است :
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-25-2013 09:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دلیل دیدن این پیغام وقتی روی کامپوننت ملت کلیک میکنم چیست؟؟؟
Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in C:\HostingSpaces\ragait.ir\ragait.ir\wwwroot\admin istrator\components\com_p30mellat\admin.p30mellat. php on line 2
Site error: the file C:\HostingSpaces\ragait.ir\ragait.ir\wwwroot\admin istrator\components\com_p30mellat\admin.p30mellat. php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader__5.2.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.
ویرایش توسط mohsen.pb : 05-25-2013 در ساعت 10:16 PM
-
-
با سلام .
ionCube روی سرور شما نصب نیست .
موفق باشید .
-
-
وقتی ioncube روی سرور نصب کنیم حل؟؟؟
چرا ماژول فعال میکنم نمایش میگ نشون بده نمایش داده نمیشه چیزی؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mohsen.pb
وقتی ioncube روی سرور نصب کنیم حل؟؟؟
چرا ماژول فعال میکنم نمایش میگ نشون بده نمایش داده نمیشه چیزی؟؟؟
با سلام .
شما نمی توانید نصب کنید . مدیریت سرور باید نصب کند . اگر نصب شود بله .
باید ماژول را در موقعیت مناسب منتشر کنید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)