-
یک مشکل حیاتی خواهشن کمک کنید
سلام من چندتا مشکل برام پیش اومده تو سایت دوستان خواهشن کمک کنند:
1:بعد از آپدیدت ارسال ایمیل تو کامپوننت نظرات تو مدیریت کار نمیکنه ارور 500 میده
2:سایت به شکل عجیبی سنگین شده خیلی دیر بالا میاد
3:من آپدیت رو دستی از طریق سی پنل انجام دادم ولی موقعی که میخواستم از خود سایت آپدیت کنم ارور فولدر بی نهایت میداد
4:چندتا ماژول هم میخوان آپدیت بشن اونهام ارور فولدر بی نهایت میدن
5:بعضی موقع های البته بیشتر مواقع تو پنل مدیریت ارور 500 میبینم وباید رفرش کنم تا کار کنه
6:اینم ارور یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام اتفاق افتاده است. خطا به این صورت است: نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد کاربری که قصد ثبت نام داشت
اینم سایتم یه نگاه بندازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2013 05:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
البته مشکل سنگینی سایت رو حل کردم.
ولی او ارور که توقسمت 6 هست اونو حل کنم همه چی حله
6:اینم ارور یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام اتفاق افتاده است. خطا به این صورت است: نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد کاربری که قصد ثبت نام داشت.
-
-
البته مشکل سنگینی سایت رو حل کردم.
ولی او ارور که توقسمت 6 هست اونو حل کنم همه چی حله
6:اینم ارور یک خطا در هنگام ارسال ایمیل ثبت نام اتفاق افتاده است. خطا به این صورت است: نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد کاربری که قصد ثبت نام داشت.
-
-
مشکل رو حل کردم اینم راه حلش
با سلام.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که هنگام ارسال فرم تماس با ما ، ارسال ایمیل خبرنامه و کلا ارسال ایمیل به مشکلاتی بر می خورید و خطایی داده میشه و ایمیل ارسال نمیشه. مثلا بعضی وقت ها احتمال داره خطای زیر داده بشه:
نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد.
برای حل این مشکلات دو راه وجود داره که جفتش استفاده از smtp هست.
1.استفاده از smtp هاست.
2.استفاده از smtp سایر سرور ها مثلا گوگل ، یاهو ، مایکروسافت و...
راه اول یعنی استفاده از smtp هاست که نسبت به راه دوم بهتر هست را برسی می کنیم:
ابتدا باید یک اکانت ایمیل در هاست بسازیم. به این منظور وارد هاست می شویم. اگر هاست شما سی پنل هست ، باید به بخش mail > Email Accounts بروید. اگر از کنترل پنل دیگری مثل دایرکت ادمین یا هر کنترل پنل دیگری استفاده می کنید ، باید بخش mail را پیدا کنید تا یک اکانت جدید بسازید.
بعد از ورود به Email Accounts ، فرمی که روبرو هست را طبق عکس زیر پر کنید:
البته به جای info هرچیزی می توانید بنویسید. اطلاعاتی که وارد کردید را یادادشت کنید.
بعد از ساختن اکانت ایمیل ، اگر هاستتان سی پنل باشه ، از آدرس زیر می توانید وارد وب میلتون شوید:
yourdomain.com:2096
حالا باید اطلاعات اکانت خود را به جوملا بدهید. به این منظور در جوملا 1.6 / 1.7 / 2.5 وارد کنترل پنل جوملا شوید. از آدرس زیر:
yourdomail.com/administrator
سپس به سایت > تنظیمات کلی > تب سرور بروید. قسمت تنظیمات ایمیل را مانند عکس زیر انجام دهید:
به جای نام کاربری smtp ، ایمیلی که ساختید را وارد کنید. به جای رمز عبور smtp ، رمز عبوری که ساختید را وارد کنید. هاست smtp هم معمولا localhost هست ولی می توان به جای آن نیز[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار داد.
کار تمام است!
حالا می خواهیم راه دوم یعنی استفاده از smtp سایر سرور ها را برسی کنیم.
برای این کار کافیه بعد از ورود به تنظیمات کلی > تب سرور ، تنظیمات smtp گوگل ، یاهو یا هر سرور دیگه ای را وارد کنیم.
تنظیمات گوگل را می تونید از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دریافت کنید.
منبع: وب سایت جومیران
-
کاربر مقابل از majidft عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)