-
اشکال در منوی افقی
سلام دوستان شب بخیر
اولین پستم تو این انجمن هست و امیدوارم بتونم به زودی با کمک شما پیشرفت کنم
مقداری انجمن رو گشتم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم. یه مشکل برام پیش اومده و اینکه هنگام استفاده از قالب هایی که منوی افقی دارن با مشکل مواجه میشم. هیچکدوم منوی افقی شون که آبشاری هم هستن کار نمی کنن. آخرین نسخه جوملا هم از همینجا گرفتم.
آیا لازمه چیزی نصب کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-05-2013 09:48 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز لطفا مشکل خود را واضح بیان بفرمایید
با قالب مشکل دارید؟یا ماژول منوی افقی نصب کردید و مشکل دارید؟
موفق باشید
ویرایش توسط iwdm.ir : 05-05-2013 در ساعت 10:29 PM
دلیل: اصلاح پست
-
کاربر مقابل از iwdm.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون بابت توجه شما
بعد از نصب جوملا 3 فقط همین قالب رو نصب می کنم. اسکرین شات براتون گذاشتم. درواقع جدول های بالا، منو های افقی من هستن ولی نمایش داده نمیشن. قالب دیگه ای هم امتحان کردم به همین صورت بود.
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
-
-
دوست عزیز هر قالبی موقعیت مخصوصی داره برای موقعیت های منوش پس شما باید موقعیت های قالب رو ببینید بعدش منوتون رو توی موقعیت مورد نظر ست کنید توی مدیریت ماژول ها هم اون منو رو به تمام صفحات اختصاص بدید تا مشکلی نداشته باشید
موفق باشید
-
-
گرامی تمام این آیتم ها که گفتین پیدا کردم و اعمال کردم یعنی پیش فرض همین ها بود. ولی تفاوتی نمی کنه
-
-
توی موقعیت های منو قرارش دادید؟سایت رو آنلاین کنید لطفا تا بررسی کنم و عرض کنم خدمتتون
-
-
سلام
معذرت میخوام بابت وقفه ای که پیش اومد. لوکال هست امکان آنلاین کردن رو ندارم. اگه مزاحمتون نمیشم در رابطه با این تایپیک راهنماییم کنین.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)