سلام دوستان،هزینه این کار که لینک می کنم تا این مرحله چقدر هزینه داره،فقط اپلود قالب داره،؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام دوستان،هزینه این کار که لینک می کنم تا این مرحله چقدر هزینه داره،فقط اپلود قالب داره،؟؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بستگی به امکاناتش داره،چه امکاناتی رو قرار دادید؟میزان سئوسازی و ایمن سازی؟
هیچ امکاناتی نداره که قابل دیدن نباشه،کلا" همینه که می بینین،همینه صفحه اصلی با یه صفحه دیگه که چندتا منو داخلش ساخته شده....
هرکسی قیمت خودش رو داره اما اگر من بودم حداکثر 60 تا 70 تومن چون نه امنیتش کار شده و نه سئوسازیش
خب دوست عزيز براي امنيت يك سايت شما چه راهكارهايي رو پيشنهاد ميكنيد؟ به زبان ساده ترنوشته اصلی توسط iwdm.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط ایمانit [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز قانون یا تعرفه خاصی ندارد . بستگی دارید شما چقدر زمان گذاشته اید . چقدر از علم خود برای این کار گذاشته اید ؟
گاهی اوقات به مشتری و وجدان طرف هم بستگی دارد .
اما بهتر است روی فونت های سایت بیشتر کار کنید .
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط mortaza_max [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فعلا این کارتون رو راه می ندازه اما بزودی خبرهای خوش رو تی انجمن منتشر خواهیم کرد(امضاء رو ببینید)
علاقه مندی ها (Bookmarks)