-
ظاهر سایت
سلام...
من 2 تا مشگل داشتم...
اول اینکه چطور میتونم یه منو سمت چپ صفحه داشتم باشم مثل سایت رویرو.... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوم اینکه اگه بخوام سایتم 2 تا زبان داشته باشه یعنی هم فارسی و هم انگلیسی و بتونم خودم زبان رو انتخاب کنم چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از siavash_a13622 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
05-06-2013 07:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
بستگی به قالب مورد نظرتون داره که موقعیت کنار صفحه رو داشته باشه تا بتونید منوی خودتون رو داخلش قرار دهید.
اگر هم سایتتون رو میخواهید دو زبانه کنید میتونید از ماژول دو زبانه استفاده کنید.کمی سرچ کنید پیدا میکنید
-
-
ببخشید...یعنی امکان داره که قالبی امکانش رو نداشته باشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
siavash_a13622
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید...یعنی امکان داره که قالبی امکانش رو نداشته باشه؟
بله برخی از شرکت های قالب هاشون بصورت پیش فرض از راست چین پشتیبانی نمیکنه اما میشه راست چینشون کرد؛برای نمایش منوهای کناره بصورت آکوردینگ از mod_accordeonck_1.9.1_j25 استفاده کنید
برای دوزبانه سازی از مقاله زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
ممنون دوست عزیز...
من نتونستم افزونه mod_accordeonck_1.9.1_j25 رو پیدا کنم....
-
-
لینک ماژول موردنظر:
سایر منوها در جوملا جهانی:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)