با سلام و عرض ادب من برای سایتم از قالب خودش استفاده کردم بیزحمت یه بررسی کنید ببنید من چی بزارم من براش قرار بدم خوبه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر فراوان![]()

با سلام و عرض ادب من برای سایتم از قالب خودش استفاده کردم بیزحمت یه بررسی کنید ببنید من چی بزارم من براش قرار بدم خوبه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر فراوان![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میتونید یک نظر سنجی راه بندازید. آدرس شبکه های اجتماعی که گذاشتید رو هم تغییر بدید و آدرس دلخواهتون رو بگذارید. هیدر سایت رو هم عوض کنید چون برای جوملا فارسی هستش
favication پیشفرض رو بردارید و favication سایتتون رو بگذارید و....
با عرض سلام .
در ادامه صحبت های دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما از وب سایت خود چه انتظارتی دارید تا بتوانیم شما را راهنمائی کنیم ؟
یکی میخواهد وب سایت تفریحی بزنید ، یکی فروشگاه یکی دانلود یکی شرکتی و ... شما از وب سایت خودتان چه انتظاری دارید .
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط * M.P * [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالب عمومی مثل قرار دادن نرم افزار ،اخبارنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای گوشه ها
برای گوش سمت راست منو ابشاری
برای گوشه سمت چپ لینک دوستان - عضویت در خبرنامه - ورودی کاربران ویبولتین
آیا اینایی که گفتم افزونه های اونا هست
بنظر من قبل از هرچیز قالب رو عوض کن![]()
منم با نظر دوست عزيزمون موافقمنوشته اصلی توسط iwdm.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن لوگوي جوملا رو هم بردار و لوگوهاي خودتو بذار
با سلام و با تشکر ار پاسخی که بهم دادین به نظر شما من ازر چهخ قالبی برای سایتم قرار بدم که مناسب باشه![]()
نوشته اصلی توسط ABOLFAZLE [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با توجه به نوع وب سایت شما و اون قالب قبلی بنظر بنده:
علاقه مندی ها (Bookmarks)