-
مشکل در قالب (کلیک روی لینک = صفحه بدون قالب)
سلام
من به تازگی هاست خریدم و سه چهار روزه که با جوملا آشنا شدم واسه همین چندتا سوال داشتم و ممنون میشم به فایل آموزشی و یا جای دیگه ارجاع ندین . (یک کتاب 300 صفحه ای خوندم اما مشکل اینجاست که به هر فصل جدید میرسیدم ، فصل قبلی رو کلا فراموش میکردم
)
1- اول خواستم از قالبهای default جوملا استفاده کنم . تمام منو ها رو ساختم بعد که میخواستم روی لینک هر زیر منو کلیک کنم یه صفحه مبنی بر ارور 404 ظاهر میشد.
الان یک quick installer* نصب کردم . باز هم به همین صورته . یعنی از منوی خبر ها گزینه اخبار داخلی رو که کلیک میکنم صفحه ارور 404 میاد . در نظر داشته باشین که در قسمت مدیریت محتوا مجموعه اخبار رو ساختم و مطلب اخبار داخلی رو ایجاد کردم و زیرمجموعه اخبار قرارش دادم.
2- وقتی روی مطلبی که ایجاد کردم و به عنوان ویژه ، در صفحه اول نمایش میدم کلیک میکنم . صفحه مورد نظرش که باز میشه فاقد قالبه و فقط نوشته ها نمایش داده میشن.(روی چندتا قالب امتحان کردم)
3- فرق بین گزینه های آیتم منو چیه؟ (مطالب بایگانی شده، یک مطلب خاص، لیست همه مجموعه ه،ا مجموع بلاگ، لیست مجموعه، مطالب ویژه ،ایجاد مطلب)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-11-2013 09:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
برای شروع شاید این تاپیک کمکتون کنه (خط کلی هست):
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. شما یک مجموعه به نام "اخبار" بسازید بعد داخل چندتا مطلب ایجاد کنید و نهایتا یک منو از نوع "مجموعه بلاگ" درست کنید و مجموعه مورد نظر رو از پنل سمت راست "اخبار" ست کنید
2.منظورتون رو درست متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید لطفا
3.این ها چیزی نیستند که بشه توضیح داد باید تست کنید اما:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از iwdm.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
iwdm.ir عزیز .
واقعا ممنون از راهنماییت . آموزش هایی که لینک دادی بسیار مختصر و مفید بودند .
مخصوصا آموزش نصب روی لوکال ... خیلی چیز توپیه...
فعلا دارم از طریق آموزش ها روی لوکال کار میکنم ...
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)