آقا من یه سایت دانلود درم با مامبو چطور می تونم از Ajax و web 2 توش استفاده کنم.
یه لینکیم باشه خوب می شه.

آقا من یه سایت دانلود درم با مامبو چطور می تونم از Ajax و web 2 توش استفاده کنم.
یه لینکیم باشه خوب می شه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک چی ؟
یه چیزی که سایت رو به نمونه های زیر تبدیل کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=farshad_yazdanipour link=topic=5207.msg31736#msg31736 date=1173731327]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
ابزار استفاده شده در این سایت پولی هستش
آیا ajax و web 2 بودن به تمپلیت سایت ربط داره یا اونم پولی
در ضمن اگه می شه لیست سایتهایی که ابزار Ajax رو ارائه میدن (مجانی) یا مفرشن رو لطف کنید ممنون مشم آخه خیلی لازم می خوام بخرم
به نمونه های زیر هم یه نگاه بکنید
اگه تم خوبی برا آجاکس و وب 2 دارید یه لینک لصف کنید فرقی نمیکنه مجانی یا پولی ولی اگه پولی باشه بهتره؟
[quote author=نوید link=topic=5207.msg31738#msg31738 date=1173732025]
[quote author=farshad_yazdanipour link=topic=5207.msg31736#msg31736 date=1173731327]
[/quote]
ابزار استفاده شده در این سایت پولی هستش
[/quote]
یه اسمس یه لینکی از سایت فوروشنده می دادی دیگه؟
AJAX Header Rotator
چی کار میکنه
یه لینک واسه جوملاش دارم ولی برا مامبو.....
سلام
از طریق template هم میشه یه کارایی کرد اما مشکلات خاص خودش رو داره . به عنوان مثال مشکل در index شدن در موتور های جستجو یا ...
این کار رو یکی از تیم ها داره انجام میده و بابتش 50 هزار تومان میگیره . اگر دوست داشتید ما میتونید این کار رو برای شما با 25.000 تومان انجام بدیم . هر قالبی که داشته باشید میشه با یک سری تغییرات به قالب آژاکس تبدیل بشه که البته به خاطر اون مشکلاتی که عرض کردم توصیه نمیکنم .
سایت joomlaprodigy.com یه سری ابزار در اختیار شما قرار میده که برخی Free و بعضی Commercial هستند .
اگر برنامه نویس هم باشید میتونید با ابزارهای سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دقیقا شبیه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بسازید
----------------
AJAX Header Rotator
هم از اسمش پیداست برای تغییر هدر هست .
یا علی
Joomla!Ajax 0.5.2RC1 Released! ]چی کار میکنه
اینم از لینک:
در مورد وب 2 توضیح ندادین چه ویپگی داره و آیا آژاکس و وب 2یه چیز هستش
Build impressive "Web 2.0" style joomla sites today with AJAX technology using Joomla!Ajax. Speed-Up your joomla website today, bring a new experience on site navigation. Integrating AJAX in your Joomla NOW! to offer a more efficient and interactive Web experiences for your audience.
AJAX technology enables you to load page content quickly without having to reload the webpage.
Joomla!Ajax allow you speed-up site content loading, speed-up Core search and integrate Instant Search into Category Content Filters.
شرمنده ها نمی خوام بگم ولی اگه انگلیسی حالیم بود همونجا می خوندم تا زه من می خوام 50 60 تا از ابزارهای آجاکس رو اینجا بگم و از شما جواب بگیرم که چی کارا میکنن ..... اگه راضی هستید بگید بزارم تا شاید چیزی هم ما یاد گرفتیم............
متاسفانه این بحث ها در انجمن نمیگنجه ... راه حلی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم دانلود نرم افزار Babylone و ترجمه کلمات هست .
اینطوری هم زودتر به جواب میرسید و هم به معلومات شما اضافه میشه .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)