با سلام
من توسط ماژول منو ، یک منوی جدید ایجاد کردم (طبق تصویر) حالا هر کاری می کنم مانند منوی بالا نمی تونم زیر شاخه هارو بصورت کشویی یا موس اور آنها رو ببیینم ، لطفا کمکم کنین ضروری هست. با سپاس
![]()

با سلام
من توسط ماژول منو ، یک منوی جدید ایجاد کردم (طبق تصویر) حالا هر کاری می کنم مانند منوی بالا نمی تونم زیر شاخه هارو بصورت کشویی یا موس اور آنها رو ببیینم ، لطفا کمکم کنین ضروری هست. با سپاس
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
این بسته با خاصیت های قالب هست
که البته میتونید از افزونه ها هم یرای این کار استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام
مهندس ممنونم که جواب دادین ، آیا فکر می کنین قالب آسمان 2 این امکانات رو داره؟ من از کامپونت SWMenu استفاده کردم و از این کامپونت قبلا در جوملا 1.5 استفاده کرده بودم که کارش عالی هست حل شد فقط یک مشکل در جوملا 2.5 دارم اینه که زیر منو ها زیر مطالب صفحه وسط نشون داده میشه من در عکس هم نشون دادم . مرسی
![]()
حالا یک مشکل دیگه : اینه که موقعی که از این کامپونت SWMenu استفاده می کنم ، اجازه نمی ده ماژولی Lof ArticlesSlideShow Module که برای اصلاید عکس گذاشتم لود بشه موقعی که خواموش می کنم این ماژول دوباره کار می کنه!!!!
درود مشکل اینجاست که این دو مازول با هم سازگاری ندارند و شما باید از ماژول هایی استفاده کنید که با هم سازگاری داشته باشند . البته 98% افزونه های جوملا با هم سازگاری دارند بغییر از بعضی از مواقع مثل العان
چه بدشانسی . باز ممنونم جناب باسپاس : باقرزاده![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)