-
مشكل در ايجاد موقعيتها
سلام
دوستان من اولبين باري هستش كه شروع به كد نويسي يك قالب كرده ام بنابراين مشكلاتي دارم كه اميدوارم كمكم كنيد.
من در قالبي كه طراحي ميكنم يه مشكلي دارم.
در موقعيت فوترم 3 تا موقعيت به نامهاي news , foot1 , link دارم دوتاشو كه ساختم به اين شكل در اومده . من ميخام كنار هم قرار بگيرند ولي نميشه. اينم از كدهاي مربوط به اين بخش:
#foot1
{
width: 330px;
padding-top: 15px;
border-style : none none none dotted ;
border-width : 5px ;
border-color : #e7e1e7;
float: center;
padding-right: 15px;
padding-left: 15px;
font-family: B kamran;
font-size: 25px;
font-weight: bold;
color: #e7e1e7;
اينم عكس:

وقتي بهش اين كدها رو اضافه ميكنم درست ميشه ولي وقتي يكي از موقعيتها غير فعال باشه در موقعيت اون قرار نميگيره بخاطر فاصله هايي كه ايجاد كردم.
margin-top: -220px;
z-index: 5;
margin-right: 335px;
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2013 03:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود دوست گرامی اول از همه float: همه رو right یا left بده تا همه در یک خط قرار بگیرن
-
-
درود دوست گرامی این قسمت رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید .وقتي بهش اين كدها رو اضافه ميكنم درست ميشه ولي وقتي يكي از موقعيتها غير فعال باشه در موقعيت اون قرار نميگيره بخاطر فاصله هايي كه ايجاد كردم.
-
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود دوست گرامی این قسمت رو متوجه نشدم می شه بیشتر توضیح بدید .وقتي بهش اين كدها رو اضافه ميكنم درست ميشه ولي وقتي يكي از موقعيتها غير فعال باشه در موقعيت اون قرار نميگيره بخاطر فاصله هايي كه ايجاد كردم.
منظورم اين بود كه وقتي اين كدهارو به كد بالايي اضافه ميكنم يعني بههش فاصله ميدم تا در جاي خودش بشينه در وسط. وقتي كه موقعيت اولي يعني اخبار رو غير فعال ميكنم اين موقعيت كه بهش فاصلهه دادم در جاي خودش در وسط ميمونه و نميره به جاي موقعيت قبلي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)