خب دوست عزيز ميتونين جلوي ثبت نام كاربر جديد رو ببنديد. كافيه برين قسمت مديريت كاربران و تنظيمات رو انتخاب كنيد و " ثبتنام كاربر جديد " رو روي "no" بذارين