باسلام من قالب امیرکبیر را نصب کردم و میخوام فاصله بین ماژول های قالب را نغییر بدم .
ببینبد بهتر توضیح بدم یک فضای خالی بین هدر ، منو اصلی ، adv , use و ... تا آخر صفحه قالب وجود داره " چطور میشه ان فاصله را حذف کرد یا تغییر داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باسلام من قالب امیرکبیر را نصب کردم و میخوام فاصله بین ماژول های قالب را نغییر بدم .
ببینبد بهتر توضیح بدم یک فضای خالی بین هدر ، منو اصلی ، adv , use و ... تا آخر صفحه قالب وجود داره " چطور میشه ان فاصله را حذف کرد یا تغییر داد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزيز آدرس سايتتون رو بذارين يا لا اقل يه عكسي از قسمت مشكلتون بذارين تا بهتر راهنمايي كنيم
ببخشید آدرس درست اینه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
این مورد بسته به قالب شما هست !
باید کمی به html , css اشنا باشید
راست کلیک روی صفحه هم بسته هست ...
در پناه ایزد
با اجازه از مدیرای سایت
از پوشه قالبتون وارد پوشه css بشید و فایل template.css رو جاهاییش که مد نظرته ویرایش کن، برای کم و زیاد کردن فاصله هم از pading و margin استفاده کن، البته باید تا حدی به css اشنا باشی
اگه هم میخوای مسیر ماژول و تو فایل مربوطش زودتر پیدا کنیctrl+shift+i رو بزن inspector باز میشه، رو فسمت مربوطه کلیک کن و مسیر رو ببین
راست کلیک موس را غیر فعال کردم.
دوست عزیز تشکر که توجهع کردیدنوشته اصلی توسط setarehh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من این اقدام زیر را انجام دادم ولی بالا و پائین سایت فیت شد من به جزء این میخوام فاصله مابین هدر و منو - منو و adv ی- واسلایدشو و ... حذف بشه و بهم دیگر بچسبند.
body {
text-align:center; /*center hack*/
padding:0;
margin:0px 0 0px 0;
line-height:18px;
background-color:#FFFFFF;
علاقه مندی ها (Bookmarks)