-
مشکل در تنظیمات استایل قالب
با سلام
من قالب سیستم مدیریت وبسایت را تغییر دادم بعدش که خواستم به سیستم مدیریت استایل قالب بروم به جای تنظیمات پیغام زیر را نوشته بود
قالبم jm-business2-marketing می باشد .
قابل رفع هست ؟
لطفا راهنمایی کنید برای رفعش چیکار کنم ؟
Joomla.submitbutton = function(task) { if (task == 'style.cancel' || document.formvalidator.isValid(document.id('style-form'))) { Joomla.submitform(task, document.getElementById('style-form')); } }
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2013 10:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از هسته اصلی جوملا قالب مدیریت را برداشته و روی هاستتون جایگزین کنید تا فایل های آسیب دیده جایگزین شوند .
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از هسته اصلی جوملا قالب مدیریت را برداشته و روی هاستتون جایگزین کنید تا فایل های آسیب دیده جایگزین شوند .
شاد باشید
من استایل مدیریتی قالب اصلی سایتم مشکل پیدا کرده یعنی باید تمام فایل های قالب سیستم مدیریت رادوباره آپلود کنم تو هاستم ؟ (درست متوجه شدم ؟)
-
-

نوشته اصلی توسط
hermes
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من استایل مدیریتی قالب اصلی سایتم مشکل پیدا کرده یعنی باید تمام فایل های قالب سیستم مدیریت رادوباره آپلود کنم تو هاستم ؟ (درست متوجه شدم ؟)
بله شما باید فایلهای بکاپ یا فایل های اولیه قالب سایت را جایگزین فایلهای فعلی کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)