-
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام، وقت بخیر، قالب جدید مبارک

خیلی خوب شده
من میخوام تو سایتم یه موقعیت جدید اضافه کنم، همه مراحلشم تقریبا بلدم اما مشکلم اینه که فایل php ای رو که باید کد ماژول دلخواهمو بعد از دایو جایی که میخوام قرار بدم پیدا نمیکنم
index.php فقط توش کدای امینیتی هست ضدهک و defult.php هم همینطور، اما اون فایل اصلی ای که تمام موقعیت ها توش نوشته شده نیست

این سایتمه
iranchinmobile.com
در واقع میخوام سمت چپ یه main menu عمودی از سر اسلایدشو تا انتهای اخبار درست کنم
میشه راهنمایی کنید که فایل کجاست؟
قالبم jp-professional هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-18-2013 11:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تو پوشه قالب مربوطه دنبالش بگردید
template/yourtheme/
در ضمن لطفا عنوان مشکل را در عنوان تاپیک خود در موارد دیگر بنویسید تا زودتر پاسخ بگیرید.
شاد باشید
-
-
آقای نوید ممنون، من خودم میدونم که باید تو پوشه قابلم دنبالش بگردم اما زیر وروش کردم اون نبود واسه همینم تو انجمن مطرحش کردم
-
-

نوشته اصلی توسط
setarehh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام، وقت بخیر، قالب جدید مبارک

خیلی خوب شده
من میخوام تو سایتم یه موقعیت جدید اضافه کنم، همه مراحلشم تقریبا بلدم اما مشکلم اینه که فایل php ای رو که باید کد ماژول دلخواهمو بعد از دایو جایی که میخوام قرار بدم پیدا نمیکنم
index.php فقط توش کدای امینیتی هست ضدهک و defult.php هم همینطور، اما اون فایل اصلی ای که تمام موقعیت ها توش نوشته شده نیست

این سایتمه
iranchinmobile.com
در واقع میخوام سمت چپ یه main menu عمودی از سر اسلایدشو تا انتهای اخبار درست کنم
میشه راهنمایی کنید که فایل کجاست؟
قالبم jp-professional هست
به آدرس
JoomlaRoot\plugins\system\jat3\jat3\base-themes\default\blocks
بروید و فایل middle.php را باز کنید (در صورت اضافه کردن موقعیت های دیگر در سایر قسمتها میتوانید فایل های دیگر را باز کنید.) بعد موقعیت تونو به این فایل اضافه کنید و در از استفاده کنید . در صورتی که با مشکلی مواجه شدید از طریق هین تاپیک اعلام کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد جناب یا خانم shmata
با اینکه هم دکمه تشکر رو زدم و هم امتیاز دادم اما اینقدر عالی پاسخ دادین که حیفم اومد اینجا تشکر نکنم ، مخصوصا اینکه این سوال رو تو تاپیک های دیگه ای پرسیده بودم و هیچ پاسخی نگرفتم، الان حس میکنم اورست و فتح کردم
دلیلشم اینه که شما دقیقا پاسخ مستقیم رو دادین، بسیاااااااااااااااااااااا اااااااار متشکرم
اما سوال بعدی من اینه من موفق شدم موقعیت جدیدی و که میخوام و ایجاد کنم ، فقط به یه مشکل برخوردم اونم اینکه وقتی فعالش میکنم یکی دیگه از موقعیت ها بینش فاصله می افته،اونم موقعیت div.inner.clearfix هست، باید اون رو با تغییر در margin سی اس اساش به سمت بالا و سرجاش بفرستم؟
اینم لینک عکسش که اون فاصله رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون ستون مشکی سمت چپ موقعیتی که من اضافه کردم،دقیقا همین و میخواستم
ممنون
-
2 کاربر زیر از setarehh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه؟ 7 ساعته که منتظرم
-
-
باید آدرس سایت تونو بدید تا خدمت تون عرض کنم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)