-
یک سوال فنی
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان من می خوام سایت دانلود کتاب راه اندازی کنم و حجم دیتای فعلی من 50 گیگ است به نظر شما از چه سرویسی برای قرار دادن دیتای خود استفاده کنم با توجه به اینکه این حجم دیتا قابل اقزایش است ؟
به نظر شما از رپید شیر استفاده کنم یا filesharing هاست ؟
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2013 08:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با توجه هب اینکه تعداد کتاب ها بالا هست
اگر قصد دارید یک کا رماندگار بکنید و همیشکی بهتره خودتون هاست دانلود بگیرید
یک هاست ایرانی بگیرید برای بارگزاری سایت و یک هاست دانلود برای فایل ها
از مقدار کم شروع کنید
چون تعداد کتاب ها زیاده و زمان بر هست ارسال مطالب لذا تا زمان یکه شما بتونید این مقدار فایل را بارگزاری کنید زمان زیادی صرف میشه لذا تا اون موقع نیز شما تونستید هزینه های لازم جهت گرفتن هاست بهتر هم بدست بیارید و ارتقا بدید
اما چون سایت هایی مثل راپید شیر و.. بعد از مدتی فایل ها را پاک می کنند و نیز کاربر در دانلود از اونها وقتش تلف میشه لذا استفاده از این سایت ها توصیه نمیشه.
شما با هاست کم شروع کنید و به مرور افزایش بدید
موفق باشید
-
-
دوست عزیز سلام
بهتر میباشد از دو یا چند سرور ااشتراک فایل استفاده نمایید به عنوان mirror
در این حالت اگر یکی از سایت ها مشکل پیدا کرد و یا اینکه فایل شما پاک شد کاربران دسترسی به سرور بعدی داشته باشند
یا حق.
-
-
سلام دوستان عزیز
ممکن است راهنمایی کنین از چه هاستینگی ، هاست و fileserver mirror بخرم بهتر است ؟
ممنون از راهنمائیتون
-
-
سلام دوست عزیز
بر اساس تجربه بنده که در زمینه های سایت های علمی دارم. اگر قصدتون ایجاد کتابخانه هست. و کتابها همگی بصورت فایل در اختیار خودتون هست ( و نه اینکه از لینک های موجود در سایتهای معرفی کتاب) من توصیه میکنم حتما حتما و بازهم حتما از هاست خصوصی مخصوص دانلود استفاده کنید و نه از آپلودسنترهای رایگان.
دلیل:
1-معمولا این آپلودسنترها هر از گاهی فایلها رو پاک میکنن و اگر این اتفاق بیفته توی حجم بالایی که شما دارید امکان ویرایش لینک ها به لینکهای جدید بسیار دشوار و وقت گیر هست پس از همین ابتدا این برنامه ریزی رو داشته باشید تا وقتی که کارتون گسترده تر شد به مشکل برنخورید
2-وقتی از آپلودسنترها رایگان استفاده میکنید معمولا مدیریت محدودی روی فایلهاتون دارید (بعضی از اونا که اصلا مدیریتی روشون ندارید و صرفا یک لینک به شما میدن)
3-استفاده از آپلود سنترهای رایگان در واقع یعنی این فایل مال همه است پس همه میتونن از لینکهای شما در سایتشون استفاده کنند. حالا تصور کنید شما کتابهای نابی رو با زحمت جمع آوری میکنید با این سرعت کم اینترنت اونا رو آپلود میکنید (هزینه اینترنت و وقت رو محاسبه کنید) آخرش چی؟ اینکه لینک مال همه هست. هر کسی خدماتی میده در قبالش اهدافی داره پس کاری کنید که کنترل خدماتتون دست خودتون باشه
نظر من اینه که یک هاست واسه سایتتون بگیرید که حجم کمی داشته باشه (بر اساس نیاز و چیزهایی که توی سایت دارید)
و یک فضای مخصوص دانلود بگیرید با حجمی که دارید (50گیگ) البته هزینه بالایی داره وشاید نیازی نباشه از همون اول این حجم رو بگیرید و کم کم اضافه کنید.
نهایتا فایل ها رو روی هاست دانلودتون میریزید و مدیریت محتوا و مطالبتون روی هاست کم حجم تون و سایت رو به امید خدا راه میندازید
موفق باشید
-
-
سلام دوستان
ممنون از راهنمائیتون .چشم حتما فرمایشات شما را اجرا خواهم کردد
با تشکر فراوان از همگی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)