-
قالب سایتم جوملا 2.5 هست اما رو هاستم جوملا 3 نصب کردم؛کار میکنه آیا؟؟؟
درود
دوستان من مبتدی هستم و رو هاستم جوملا 3 نصب کردم. قالبی که میخوام نصب کنم تو توضیحاتش زده بود "برای جوملا 2.5 فارسی"
وقتی خواستم قالب رو نصب کنم چند تا ارور داد.
یعنی الان باید دوباره یه جوملای دیگه نصب کنم؟؟؟
لطفا کامل و زیر دیپلم (!!) پاسخ بدین که من متوجه بشم
خیلی ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-19-2013 01:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نیازی به نصب مجدد جوملا نیست. می تونید قالبی که نصب کردید رو حذف کنید.
بهتر است که از قالب های سازگار با نسخه جوملای نصب شده استفاده کنید.
مقاله زیر رو هم بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
نیازی به نصب مجدد جوملا نیست. می تونید قالبی که نصب کردید رو حذف کنید.
بهتر است که از قالب های سازگار با نسخه جوملای نصب شده استفاده کنید.
مقاله زیر رو هم بررسی کنید.
موفق باشید
سپاس از پاسختون
ولی من که گفتم مبتدی هستم! از این لینک های انگلیسی هم که دادین هیچی سردر نیاوردم 
من میخوام [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو روی هاستم که جوملا 3 روش نصبه ، بزارم اما این ارور ها رو میده:
هشدار
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/amernikp/domains/amernikpour.ir/public_html/tmp/install_5198ae23a6c2b
JFolder: :پوشه: مسیر پوشه یافت شد. فایل: /home/amernikp/domains/amernikpour.ir/public_html/tmp/install_5198ae23a6c2b
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/amernikp/domains/amernikpour.ir/public_html/tmp/install_5198ae23a6c2b
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
لطفا راهنماییم کنید که باید چیکار کنم
ممنون
-
-
سلام
با كسب اجازه از جناب hamidy
دوست عزيز: قالب كه مد نظرتون است و بدان اشاره داشتيد ، براي جوملا 2.5 است !!
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از elyastel عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
سلام
با كسب اجازه از جناب hamidy
دوست عزيز: قالب كه مد نظرتون است و بدان اشاره داشتيد ، براي جوملا 2.5 است !!
موفق باشيد
یعنی باید نسخه 3 رو از رو هاست آنیستال کنم و نسخه ی 2.5 رو جایگزین کنم؟؟
اگه جواب آره هست لطفا چطور انجام دادنش رو هم راهنمایی بفرمایید
بی نهایت سپاسگذارم
-
-
دورد اگر می خواهید از همین نسخه جوملا استفاده کنید نه نیازی به تغییر جوملا نیست اما باید قالب رو تغییر بدید یعنی از قالبی استفاده کنید که با جوملا 3 سازگاری داشته باشه و اگر می خواهید از همین قالب استفاده کنید باید بگویم که بله باید این نسخه جوملا رو حذف کنید و جوملا نسخه 2.5 رو نصب کنید و برای این کار هم باید اول از همه به cpanel خودتون برید و بعد از اون برید به filemaneger و بعد در فایل منیجر به مسیر public_html بروید و بعد تمام فایل ها رو پاک کنید و بعد هم همون جوری که نسخه قبلی رو نصب کرده بودید نسخه جدید رو هم نصب کنید به همین سادگی راستی جوملا 2.5 رو می تونید از همین سایت دانلود کنید اگر مشکل دیگری در این رابته داشتید بگید در خدمتیم
-
کاربر مقابل از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
deragonpc
دورد اگر می خواهید از همین نسخه جوملا استفاده کنید نه نیازی به تغییر جوملا نیست اما باید قالب رو تغییر بدید یعنی از قالبی استفاده کنید که با جوملا 3 سازگاری داشته باشه و اگر می خواهید از همین قالب استفاده کنید باید بگویم که بله باید این نسخه جوملا رو حذف کنید و جوملا نسخه 2.5 رو نصب کنید و برای این کار هم باید اول از همه به cpanel خودتون برید و بعد از اون برید به filemaneger و بعد در فایل منیجر به مسیر public_html بروید و بعد تمام فایل ها رو پاک کنید و بعد هم همون جوری که نسخه قبلی رو نصب کرده بودید نسخه جدید رو هم نصب کنید به همین سادگی راستی جوملا 2.5 رو می تونید از همین سایت دانلود کنید اگر مشکل دیگری در این رابته داشتید بگید در خدمتیم
ممنون از پاسخ خوبتون
من طبق فرمایشاتتون عمل کردم و الان جوملا 2.5 رو هاست نصبه اما برای نصب قالب مورد نظرم همچنان دچار اشکال هستم
وقتی قالب رو مستقیم آپ میکنم خطای unable to write میده ، وقتی هم از طریق" نصب از آدرس وب *URL " اقدام میکنم این خطاها رو میده:
JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
Unable to create destination
ناتوان در یافتن بسته نسبی
لطفا راهنماییم کنید
سپاس فراوان
-
-
دوستان لطفا راهنماییم کنید. کارم جوری هست که امروز باید نصب این قالب تموم بشه
مرسی
-
-
دوست عزیز سلام
در ابتدا کل فایل های موجود برای جوملا 3 را پاک کنید
سپس دیتابیسی را که ساختید را پاک کنید
مقالات زیر را مطالعه بفرمایید اگر باز مشکلی داشتید بپرسید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود
دوستان من الان سه روزه که میخوام یه قالی روی جوملا 2.5 نصب کنم و دقیقا همین مشکلاتی رو دارم که دوستان قبلا تو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اشاره کردن
وقتی قالب رو مستقیم آپ میکنم خطای unable to write میده ، وقتی هم از طریق" نصب از آدرس وب *URL " اقدام میکنم این خطاها رو میده:
JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید
Unable to create destination
ناتوان در یافتن بسته نسبی
تنظیمات ftp رو هم دقیقا مثل همون فایل آموزشی که جناب محسنی توی پست قبلی گذاشتن تنظیم کردم.چه با فعال و چه غیر فعال بودن ftp قالب نصب نمیشه
پرمیشن فولدر های plugins,componnet,modules,tmp رو به 777 و فایل configuration.php رو به 644 تغییر دادم اما باز هم متاسفانه قالب نصب نشد و اون ارورها همچنان پابرجاست! آدرس ریشه ftp رو هم به /public_html و هم همون آدرسی که به عنوان path توی ftp create هست تغییر دادم اما متاسفانه جواب نداد!
کنترل پنلم Direct Admin هست
دیگه بعد 3 روز کلافه شدم!
یه نازنینی بیاد اینو واسه ما تنظیمش کنه .خدا خیرتون بده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)