سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: مشکل همیشگی با تنظیمات لایه ftp

تشکر شده 21 بار در 17 ارسال

مشکل همیشگی با تنظیمات لایه ftp

سلام
    در مورد لایه FTP و چگونگی فعال شدنش خیلی بحث ها گفته شده. من هم تازه کار نیستم.
    اما یه سوال برام پیش اومده
    تو راهنمایی که خود این سایت داره
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    گفته که خطاهایی مثل
    نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد.
    مربوط به فعال نبودن تابع هست و باید از پشتیانی هاست درخواست بشه تا اون رو فعال کنه. در حالی که پشتیبانی سایت میگه از طرف ما مشکلی وجود نداره.
    جالب اینجاست که من الان چندین سال هم هست که هاستم روی مامبوسرور هست که مال خود همین سایته.
    اگه کسی میتونه این مشکل رو حل کنه و یه جواب منطقی و درست بده غیر از همه این جواب های کلیشه ای که وجود داره. مطمئن باشین منم تمام این حرفایی که در مورد لایه FTP گفته شده رو خوندم چه تو این سایت و چه سایت های دیگه اما واقعا اینا خیلی هاشون ترجمه چهار تا مقاله انگلیسی هستند و بس!
    و مشکل دیگه اینکه من الان لایه FTP روی سایتم غیر فعال هست اما موقع نصب افزونه ها از من نام کاربری و پسورد نمیخواد و بعد هم خطا میده که نمیتونه نصب کنه!

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 411 بار در 390 ارسال
    در صورت امکان لطفآ اطلاعات ورود بدید تا از نزدیک دیده بشه.

من الان مشکلی با نصب ندارم.
    ولی مشکل اینجاست که مجبور شدم برای اینکه نصب بشه سطح دسترسی پوشه هایی که توی قسمت اطلاعات سیستم هست همه رو بذارم روی 777

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

بزارید موضوع FTP رو باز کنم
    شما برای برقراری ارتباط دیتایی حجمی از قبیل فایل و فولدر و تصویر و ... بخواهید انتقالی رو صورت بدید بهترین راه و ایمن ترین راه استفاده از ftp هست
    حالا شما زمانی که افزونه میخواهید نصب کنید باید یه سری دیتا به سرور شما منتقل بشه و برای این انتقال جوملا هم مثل خیلی از سیستم های دیگه از ftp استفاده میکنه !
    وقتی شما اجازه استفاده جوملا از این لایه رو نمیدید پس نمیتونید انتظار نصب یا عکسالعمل درستی داشته باشید

حالا این مورد ست کردن لایه ftp به شما و سروری که شما هاست رو تهیه میکنید داره !

در اموزش ها راهنمایی های لازم شده

شما ابتدا سطح دسترسی فایل configurtion.php به 777 تغییر بدید سپس تنظیمات لایه ftp رو انجام بدید و بعد سطح دسترسی رو برگردانید به حالت قبل

شما در هنگان نصب جوملا نیاز حتمی به ست کردن لایه ftp ندارید
    میتونید بعد از نصب این کار رو انجام بدید ولی در کل نیاز به ست کردن دارید

باز هم مشکلی بود بیان کنید

خیلی ممنون از توضیحاتتون اما دو نکته روشن نشده
    یکی اینکه چرا وقتی من لایه ftp* رو فعال نکردم با این حال موقع نصب افزونه ها از من یوزر و پسورد رو نمی خواد و جالب اینکه افزونه ها هم نصب میشه.
    دوم اینکه سطح دسترسی پوشه هایی که توی قسمت اطلاعات سیستم هستند باید روی 755 باشند یا 777؟
    وقتی روی 755 باشند تو قسمت اطلاعات سیستم می نویسه غیر قابل نوشتن و در نصب افزونه ها هم مشکل داره. اما وقتی روی 777 قرار میگیره هم افزونه ها نصب میشن و هم اونجا می نویسه قابل نوشتن.
    آیا باید دسترسی روی 777 باشه؟ در حالی که قبلا این طور نبود و در جوملا 1.5 پوشه ها با همون سطح دسترسی 755 بودن و مشکلی هم نبود.

Team
    این موارد همه بسته به نوع سرور شما و نوع تنظیمات اون هست

شما در سرور های ویندوزی بسته به تنظیمات میتونید این لایه رو ست نکنید وافزونه ها نصب بشند !

سطح دسترسی پوشه ها باید روی 755 و فایل ها باید روی 644 باشد تا امنیت نسبی بر قرار باشد

همیشه ما تاکید داریم که از سرور های لینوکسی و با کیفیت هاست تهیه کنید برخی از دلایل همین موارد هست ...

در پناه ایزد

من هم هاستم لینوکسی است و اتفاقا از مامبوسرور هم تهیه کردم.

Team
    به پشتیبانی تیکت بزنید و توضیح بدید مشکل رو حتماً در کوتاهترین زمان بررسی میکنند

در پناه ایزد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در صورت امکان لطفآ اطلاعات ورود بدید تا از نزدیک دیده بشه.
    سلام

دوست عزیز در نیت خیر شما هیچ شکی نیست اما کاربران عادی نباید درخواست نام کاربری و پسورد از دیگران کنند.

یا علی

تشکر شده 5 بار در 5 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    دروود

بزارید موضوع FTP رو باز کنم
    شما برای برقراری ارتباط دیتایی حجمی از قبیل فایل و فولدر و تصویر و ... بخواهید انتقالی رو صورت بدید بهترین راه و ایمن ترین راه استفاده از ftp هست
    حالا شما زمانی که افزونه میخواهید نصب کنید باید یه سری دیتا به سرور شما منتقل بشه و برای این انتقال جوملا هم مثل خیلی از سیستم های دیگه از ftp استفاده میکنه !
    وقتی شما اجازه استفاده جوملا از این لایه رو نمیدید پس نمیتونید انتظار نصب یا عکسالعمل درستی داشته باشید

حالا این مورد ست کردن لایه ftp به شما و سروری که شما هاست رو تهیه میکنید داره !

در اموزش ها راهنمایی های لازم شده

شما ابتدا سطح دسترسی فایل configurtion.php به 777 تغییر بدید سپس تنظیمات لایه ftp رو انجام بدید و بعد سطح دسترسی رو برگردانید به حالت قبل

شما در هنگان نصب جوملا نیاز حتمی به ست کردن لایه ftp ندارید
    میتونید بعد از نصب این کار رو انجام بدید ولی در کل نیاز به ست کردن دارید

باز هم مشکلی بود بیان کنید
    با سلام :
    منظور شما از ((
    ))

کجاست میشه ادرس دقیق تری بفرمائید . چون من در ​php myadmin نتونستم پیداش کنم ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)