-
خروج از پانل مدیریت بعد از اعمال هرگونه تغییر
با سلام و خسته نباشید به دوستان
من یه پک جوملا quickstart نصب کردم ( ورژن 2.5.1 ) و بعدش وقتی اون رو به ورژن بالاتر ارتقا میدادم و یا زبان فارسی نصب میکردم، از پانل مدیریت خارج میشد و بعدش هم با اعمال هر تغییری، این اتفاق میفتاد و خب بعد از ورود دوباره همه منوها و گزینه ها ناپدید میشدن و باید حتما یه بار دیگه خروج و ورود میکردم.
یکی از دوستان راهنمایی کردن که بعد از اکسترکت کردن پک جوملا، فولدر اینستالیشن رو تغییر نام بدم، بعد یه پک جوملای فارسی بروز اکسترکت کنم، و در نهایت اون فولدر اینستالیشن رو به اسم اصلی خودش برگردونم. من اینکار رو انجام دادم، اما مشکل همچنان پابرجاست، اول اینکه زبان فارسی ندارم، دوم اینکه با نصب زبان فارسی همون مشکل خروج از پانل مدیریت و ... هست، تنها فایده ای که اینکار داشت، اینه که دیگه نیاز به بروزرسانی نداره
درضمن ، این رو هم بگم که تعمیرات جداول پایگاه داده رو هم انجام دادم، اما یه چندتا جدول بود که تعمیر نمیشد، به پشتیبانی سرور تیکت زدم، گفتن که اون چندتا جدول خاصیتش اینه که تعمیر نمیشه، درضمن، این اشکال شما از جداول نیست، اون پک اولی، در واقع جوملا 1.7 بوده که به 2.5.1 آپگرید شده. و در نهایت چندتا راهکار دادن که اونا هم مشکل گشا نبود
بسیار ممنون میشم که دوستان لطف کنن و راهنمایی بفرمایند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-20-2013 01:27 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
من یه پک جوملا quickstart نصب کردم ( ورژن 2.5.1 ) و بعدش وقتی اون رو به ورژن بالاتر ارتقا میدادم و یا زبان فارسی نصب میکردم، از پانل مدیریت خارج میشد
چگونه به ورژن بالاتر ارتقا میدهید و یا چگونه زبان فارسی را نصب میکنید؟
یا حق.
-
-
با سلام و تشکر بابت توجه شما
بسته های نصبی مثل Joomla_2.5.1_to_2.5.2-Stable-Patch_Package.zip یا Joomla_2.5.x_to_2.5.9-Stable-Patch_Package.zip رو برای ارتقا، و برای نصب زبان فارسی هم fa-IR_joomla_lang_full_2.5.1v2.zip و یا fa-IR_joomla_lang_full_2.5.9v1.zip رو از قسمت مدیریت افزونه ها، بارگذاری و نصب میکردم.
-
-

نوشته اصلی توسط
Sajjad29
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و تشکر بابت توجه شما
بسته های نصبی مثل Joomla_2.5.1_to_2.5.2-Stable-Patch_Package.zip یا Joomla_2.5.x_to_2.5.9-Stable-Patch_Package.zip رو برای ارتقا، و برای نصب زبان فارسی هم fa-IR_joomla_lang_full_2.5.1v2.zip و یا fa-IR_joomla_lang_full_2.5.9v1.zip رو از قسمت مدیریت افزونه ها، بارگذاری و نصب میکردم.
البته این رو هم اضافه کنم که با روش اکسترکت بسته بروزرسانی در روت هم، ارتقا رو انجام دادم، اما همچنان مشکل خروج از پانل مدیریت باقی مونده
ویرایش توسط Sajjad29 : 05-20-2013 در ساعت 11:32 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)