با سلام
زمانی که سایت رو 2 زبانه می کنم منوهای دیگه که به زبان خاصی اختصاص ندادم نمایش داده نمی شن - راه حلی داره ؟(در هر زبان پرچم اون زبان در کنارش نمایش داده میشه اما بقیه منوها این پرچم ها رو ندارن)

با سلام
زمانی که سایت رو 2 زبانه می کنم منوهای دیگه که به زبان خاصی اختصاص ندادم نمایش داده نمی شن - راه حلی داره ؟(در هر زبان پرچم اون زبان در کنارش نمایش داده میشه اما بقیه منوها این پرچم ها رو ندارن)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منوهای اصلی که بعنوان پیش فرض قرار می دهید این قابلیت رو دارند.
در صورتی که منو برای همه زبان ها تنظیم شده باشد بدون مشکل نمایش داده خواهند شد.
موفق باشید
امکان داره همزمان چند منو رو به یک زبان اختصاص داد؟نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی خوام منوها رو برای همه زبان ها نمایش بده.
اگر منظورتون اینه بخواهید چند تا از آیتم های منو را select کنید و همه آنها را یک دفعه به یک زبان اختصاص بدید خیرنوشته اصلی توسط joomlasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچین کاری را در مدیریت جوملا نمی تونید انجام بدید و باید تک تک وارد آیتم ها بشوید و بعد ...
منظورم رو در این عکس می بینید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند
سلام
دوست عزیز
درک شما از منو اشتباه هست. نیاز میدونم برخی موارد را مختصر توضیحی بدهم
شما در جوملا یک صفحه اصلی بصورت پیشفرض خواهید داشت و بیش از این هم امکان پذیر نیست. این صفحه پیشفرض برای صفحه خوش آمد گویی سایت جوملا استفاده میشود و سایت با آدرس ریشه وارد این منو خواهد شد.
با اضافه شدن سیستم چند زبانه به جوملا برای هر زبان نیز این امکان هست که علاوه بر منوی اصلی کل جوملا شما برای هر زبان نیز صفحه اصلی داشته باشید که پس از تگ زبان وارد اون صفحه بشه.
حالا این پرچمها که میبینید یعنی اینکه منوی اصلی زبان کردی یا فارسی در این "دسته منو" هست و ستاره هم که میبینید یعنی همون صفحه اصلی کلی جوملا که در صورتی که شما برای هر زبان یک دسته منوی مجزا داشته باشید دیگه بی تأثیر هست.
حالا لازم به یادآوری هست که بگم منوها با استفاده از ماژولها و یا دستورات موجود در قالب نمایش داده میشوند و هر دسته منو را شما برای منوی اصلی میتوانید انتخاب کنید.
حالا با این تفاسیر باید به نسبت نیاز خود انتخاب کنید.
در غیر اینصورت کاری که میخواهید را دقیقاً شرح دهید با متن تا به شما بهترین روش پیشنهاد شود.
موفق باشید
با سلامنوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخ کاملتون
به عنوان مثال می خوام از این تمپلت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده کنم که در صفحه اصلی اون 3 تا منو اورده - منوی اصلی - یکی در راست (آکوردین) و پایین صفحه
حالا اگر بخوام سایتم رو چند زبانه کنم آیا این امکان وجود داره که بغیر از منوی اصلی هر زبان منویی دیگه ای رو به اون اختصاص بدم - چون هر زبان دارای منو با صفحه اصلی هستش -
در واقع می خوام بدونم امکان داشتن چند منو در یک زبان وجود داره ؟
دوست عزیز
در چند زبانگی هرکسی شیوه خود را دارد. یکی از طریق منوهای مشترک بین زبان اینکار را میکند (در زبان فارسی شدنی نیست!)
یکی مجموعه ها ی مشترک میسازد و مطالب را برای زبانها مشخص میکند و منوها مجموعه را برای آن زبان در حال نمایش محتوا چینی میکنند. (برای سایتهای بسیار بزرگ مناسب)
یکی از طریق دسته منو سایت را کنترل میکند و علاوه بر آن برای هر زبان صفحه اصلی ویژه ای قرار میدهد. (پیشنهاد من)
روش اجرا:
اگر از منویی استفاده میکنید که از خود قالب نمایش داده میشه و دسته منو را در تنظیمات قالب انتخاب میکنید بهتر هست که استایلهای مجزایی برای هر زبان ایجاد کنید که علامت پرچم هم براش میاد که میشه استایل ویژه و اصلی برای آن زبان (درست مثل توضیحی که قبلاً برای منوی اصلی و زبانها با پرچم د ادم اینجا هم هست) حالا شما در تنظیمات منوها منوهای فارسی و انگلیسی رو جدا دارید و صفحه اصلی هر زبان را در هر دسته منو دارید.
منوهای دیگر مثل منوی پایین رو هم همینجوری میسازید و دسته منو انتخاب میکنید اما نیازی نیست صفحه اصلی و ویژه رو انتخاب کنید.
اگر مقالات مربوط به این موضوع و کتاب جوملا را نخوانده باشید هیچی از صحبتهای من متوجه نخواهید شد ! پس امیدوارم که قبلاً مطالعه کرده باشید !
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)