-
لينك دار كردن قسمتي از عكس در جوملا
سلام
من صفحه اول سايتم را با فتوشاپ يه عكس طراحي كردم و گذاشتم ، حالا مي خوام اون قسمتي كه نوشته "فارسي" و "english" را لينك دار كنم . خواهش مي كنم منو راهنمايي كنيد
اينم آدرس سايت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-14-2013 02:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز ابتداء به نيابت وردتونو به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و در ادامه:
بفرمائيد قبل از اين كار، در جهت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقدام فرموديد يا خير!؟
موفق باشيد
-
-
دروود
این موردی که شما باید انجام بدید این هست که تصویر خودتون رو چند قسمت کنید و بعد با استفاده از برنامه نویسی به هم متصل کنید و تیکه دلخواه رو لینک کنید
حداقل باید به html اشنا باشید باشید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ممنون از شما
برا دو زبانه كردن سايت تا جايي كه مجموعه برا دوتا زبان ايجاد مي كنيم را انجام دادم ولي مطلبي ايجاد نكردم ... من ميخام رو اون عكس صفحه اصلي قسمتهايي را كه گفتم لينك دار كنم
اگه ممكنه منو راهنمايي كنين ممنون ميشم
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزيز ابتداء به نيابت وردتونو به انجمن جوملا فارسي خير مقدم عرض ميكنم
و در ادامه:
بفرمائيد قبل از اين كار، در جهت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقدام فرموديد يا خير!؟
موفق باشيد
سلام
ممنون از شما
برا دو زبانه كردن سايت تا جايي كه مجموعه برا دوتا زبان ايجاد مي كنيم را انجام دادم ولي مطلبي ايجاد نكردم ... من ميخام رو اون عكس صفحه اصلي قسمتهايي را كه گفتم لينك دار كنم
اگه ممكنه منو راهنمايي كنين ممنون ميشم
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
این موردی که شما باید انجام بدید این هست که تصویر خودتون رو چند قسمت کنید و بعد با استفاده از برنامه نویسی به هم متصل کنید و تیکه دلخواه رو لینک کنید
حداقل باید به html اشنا باشید باشید
در پناه ایزد
سلام mersadجان ... يني شما ميگين كه بيخيال اين كار شم؟؟؟؟
-
-
خیر !
چرا ؟! تلاش کنید به نتیجه میرسید
و از نتیجه لذت میبرید
جستجو کنید ابزار slice رو در گوگل برای فتوشاپ جستجو کنید ...
اصلاً کار سختی نیست
این تصویر رو چند تکه میکنید و تکه های مورد نظر خودتون رو با لینک کردن متصل میکنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
خیر !
چرا ؟! تلاش کنید به نتیجه میرسید
و از نتیجه لذت میبرید
جستجو کنید ابزار slice رو در گوگل برای فتوشاپ جستجو کنید ...
اصلاً کار سختی نیست
این تصویر رو چند تکه میکنید و تکه های مورد نظر خودتون رو با لینک کردن متصل میکنید
در پناه ایزد
مرسي از كمكتون
-
-
درود شما می توانید از خاصیت امیج مپ در html استفاده کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
aminahmadloo
مرسي از كمكتون

با درود
با ابزار sliceكه فرمودين عكس را لينكدار كردم و يه صفحه html ساختم حالا چطور اين صفحه را صفحه اول جوملا قرار بدم كه وقتي كليك مي كنم وارد صفحه اصلي شه؟!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)