-
بهینه سازی وبسایت
سلام دوستان خوبم، من خارج از کشور هستم و چند وقتیه که برای استخدام توی یه شرکت خارجی تقاضا دادم. اونا دو تا سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]* که درباره دایناسورها و فسیل ها هستش بهم معرفی کردند و گفتن 1 هفته وقت دارم تا اونها رو برای موتورهای جستجو بهینه سازی (سئو) کنم. متاسفانه اطلاعات من در این زمینه به اندازه کافی نیست و دروس دانشگاه هم که اصلاً از این چیزا نداشت!*لطفاً کمکم کنید که چیکار کنم و بهترین روش های بهینه سازی رو برام توضیح بدید چون اگه این مرحله امتحانی رو رد بشم خیلی برام بد میشه و این فرصت کاری رو از دست میدم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-21-2013 11:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فایل زیر کمکتون میکنه کلیات را بفهمید اما خیل یاز موارد تغییرات داره و تجربی هست.
به هر حال اونها م یتونند بفهمند که شما بلد هستین یا یه چیزی فقط شنیدین
لذا به نظر بنده بهتره برای اینکه همیشه دلهره و ترس نداشته باشید خودتون را وارد کاری که بلد نیستید نکنید.
یا ابتدا بهش مسلط بشید حداقل نسبی
البته خودشون تا حد زیادی کارای سئوی جوملا را کردن
سایت دوم هم ویبولتن هست که اینها مدهایی برای سئو سازی دارند
شما باید دیگر پارامترها را چک کنید و دنبال کنید
شاید می خواهند شما را محک بزنند که اصلا می فهمید سئو کردن یعنی چی
شاد باشید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)