-
عدم نمایش مطالب و ماژول ها در سایت
من تا دو روز پیش تمام مطالبم در سایت جوملایی که نسخه 2.5 هست نمایش داده می شد اما به یکباره نه ماژول ها و نه مطالب نمابش داده نمی شه فقط منو ها نمایش داده می شن. البته با وجود اینکه امکان ثبت نام رو غیر فعال کردم چند نفر به صورت Adminstartor شکل کاربری عضو شدن که به ایمیلم نام کاربریشون ارسال شده. لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم از پاسخ عزیزان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2013 10:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
-
قالب را از حالت Compression خارج کردم درست شد؛ هر چند که قبلا با این گزینه مشکلی نداشت. اما این سوالم همچنان باقی است چرا با وجود غیر فعال کردم امکان ثبت نام کاربر سایت، همواره افرادی به صورت Administrator می تونن عضو سایتم بشن که احتمالا به قصد هک هم عضو می شن. دوستان راه جلوگیری چیه؟
سوال دیگه اینکه چرا قابلیت Combination + Minify + Data قالب قبلا جواب می داد و الان ایراد داره؟ ممکنه از طرف سرور گزینه gzip بسته بشه؟
-
-
سلام
ربطی به قالب نداره !!
از آخرین نسخه استفاده میکنید ؟
آیا در تنظیمات کامپوننت اعضای سایت یوزر کاربران بعد از عضویت روی ریجستر ست شده ؟
از کوئیک استارت برای نصب جوملا استفاده کردید یا جوملای خام رو از جوملا دات اورگ یا جوملا فارسی دریافت کردید ؟ سورس جوملا رو از کجا آوردید ؟ اگر نال شده هست شما قبل از نصب جوملا هک شده بودید !
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)