-
درخاست افزونه ارسال مطلب توسط كاربران
سلام دوستان
من دنبال افزونه اي هستم كه كاربرام بتونند مطلب ارسال كنند و براي مطالبشون بشه نظر گذاشت كه فقط خودشون بتونند نظرات رو بخونند.و همچنين بتونند عكس آپلود كنند كه حجم عكس آپلودي از قبل توسط مديريت تعيين بشه و همينطوربتونند مطالبشون رو ويرايش و يا حذف بكنند. و همچنين اگه باهاش بشه فيلد هم اضافه كرد فوق العاده ميشه.
دوستان اگه چنين كامپوننتي سراغ دارين لطفا پيوست كنيد. ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2013 11:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
-
2 کاربر زیر از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با عرض سلام .
هون طور که دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان فرمودند کامپوننت CB می توانید بهترین گزینه برای شما باشد .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
بهتره یک نگاهی به بریزینگ فرم بندازید و امکاناتی که برای شما به ارمغان میاره !
موفق باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام خسته نباشید من میخوام یه قالب واسه سایتم نصب کنم من دیروز با جومیلا آشنا شدم اگه میشه راهنماییم کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
esmail ahmadi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام خسته نباشید من میخوام یه قالب واسه سایتم نصب کنم من دیروز با جومیلا آشنا شدم اگه میشه راهنماییم کنید
دوست عزيز براي اين سوال بايد يه تايپيك ايجاد كنيد . اصلا سوالتون مرتبط با موضوع اين تايپيك نيست ولي براي نصب قالب برين به مديريت افزونه ها و سپس افزوزنه ها رو انتخاب كنيد و در قسمت اول از طريق لينك brows قالبتون رو انتخاب كنيد و نصب كنيد و سپس بريد به مديريت قالبهاتون و اون رو در حالت پيشفرض قرار بدين.
براي سوال در اين مورد لطفا تايپيك جديد ايجاد نماييد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)