-
-
-
05-22-2013 07:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بهترین و ساده ترین کار اینه از طریق robots درستش کنی
یعنی تعریف کنی ادرس های ؟ دار را از موتور جستجو مخفی کنه نه افزونه میخواد نه هیچ چیز دیگه
ویرایش توسط neda411 : 05-22-2013 در ساعت 07:39 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از neda411 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
دوستان یعنتی هیشکی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک کمک کنه!
-
-
دوست عزیز ماژول های خبرخوان یا خوراک رو غیرفعال کن همیننننننننننننن .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
بابا غیر فعال کردم. ولی لینک ها همچنان در گوگل ثبت میشن و اصلا لینک ها کار می کنن! بیا اینم دو نمونه!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام،
لینک ها حتما در جایی ثبت شده اند، در جایی قرار گرفتند. در نقشه، منویی، جایی؟ الان که بر روی لینک های RSS و Atom کلیک می کنید باز اجرا می شوند؟
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
در چنین شرایطی یعنی شما منوسازی مناسب را برای مجموعه ها انجام ندادید ! در منوهای سایت خود مجدداً توجه داشته باشید و با دقت بیشتری مدیریتشان کنید. فید ها را هم غیر فعال کنید باز هم مشکل شما پابرجاست !
منوها آدرسهای سایت شما هستند و در صورتی که مجموعه ای بدون منو باشد لینکهای غیر معمول از آنها مشاهده خواهد شد.
البته نباید فراموش کرد که مجموعه سازی غیر منطقی هم کم اهمیت نیست !
موفق باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
novinfard
سلام،
لینک ها حتما در جایی ثبت شده اند، در جایی قرار گرفتند. در نقشه، منویی، جایی؟ الان که بر روی لینک های RSS و Atom کلیک می کنید باز اجرا می شوند؟
در نقشه سایت که نیستند. چون 159 لینک دارم که این 159 لینک توسط گوگل نیز ایندکس شده. (در قسمت site map گوگل وب مستر). بله لینک ها الان اجرا می شوند. دو نمونه را خدمتتان ارسال کردم.

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام
منوها آدرسهای سایت شما هستند و در صورتی که مجموعه ای بدون منو باشد لینکهای غیر معمول از آنها مشاهده خواهد شد.
موفق باشید
بله! من یه چندتا مجموعه داشتم که به هیچ منویی وصل نبودند. اومدم کل این مجموعه ها را از سطل اشغال نیز پاک کردم. کل مطالب منتشر نشده را نیز پاک کردم. ولی همچنان این لینک های فید دار کار می کنند!! مهندس جان! منظورتان از مجموعه سازی غیر منطقی چیست؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)