-
مشکل در نصب مامبو!
با سلام،
من مامبو رو دانلود کردم و روی هاست هم آپلود کردم(البته به دلیل یه مشکلی که داشتم به 4 فایل gz. تقسیمشون کردم ،بعد آپلود) و فایل ها رو Extract کردم.
دیتابیس و یوزر رو هم ساختم ولی وقتی می خوام برم به صفحه نصب مامبو ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) یه صفحه سفید میاد!
من فایل ها رو در (public_html / mambo ) آپلود و Extract کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2007 02:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نصب مامبو!
برای اینکه شما یک فایل index.hml در public_html دارید
html هم برای سرور ارجعیت داره به php .. اول html رو میخونه!
فایل index.html رو پاک کنید درست میشه.
-
-
ممنون آقا رادمهر،مشکلم حل شد!
-
-
می بخشید یه مشکل دیگه دارم!
INSTALLATION رو انجام دادم ولی وقتی می خوام وارد Administration بشم ارور "404Not Found"میده و برای ورود به سایت هم این وارنینگ ها:
"
Warning: offlinecheck(/home/taktops/public_html/mambo//administrator/includes/admin.php) [function.offlinecheck]: failed to open stream: No such file or directory in /home/taktops/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 392
Fatal error: offlinecheck() [function.require]: Failed opening required '/home/taktops/public_html/mambo//administrator/includes/admin.php'
(include_path='.:/usr/local/lib/php'
in /home/taktops/public_html/mambo/includes/core.classes.php on line 392
"
-
-
یه سوال هم دارم،
متوجه شدم یه اشتباه کردم و صفحه اصلی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست نه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حالا چه طور می شه همه س اطلاعات رو پاک کرد؟فقط فولدر mambo رو پاک کنم کافیه؟
-
-
چک کنید ببینید این فایل هست یا خیر:
/home/taktops/public_html/mambo//administrator/includes/admin.php
به نظر میرسه فایلهای شما به درستی اپلود نشدند.
[hr]
بله کافیه
[hr]
قبل از ارسال پست بعدیتون لطفا این لینک رو مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
آقا منم همین مشکل رو دارم (صفحه اصلی سفیده!)
با اینکه فایل index.html رو هم پاک کردم ولی باز همونه!
دیگه از زندگی خسته شدم آخه روز اول 14 ساعت پشت سر هم نشستم واسه نصب سیستم مامبو ولی آخرش هم نشد
کمکم کنید لطفا ً
-
-
سلام دوست عزیز
آدرس سایتتون رو لطف میکنید ؟
یا علی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=5232.msg35173#msg35173 date=1176700231]
سلام دوست عزیز
یا علی
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اگه ممکنه بگید برای پورتال موزیک از چه سیستمی استفاده کنم بهتره؟ مامبو یا غیره
چون از یه نفر شنیدم که می گفت مامبو و جوملا و میترا از این قبیل به درد این کار نمی خورن و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بهم معرفی کرد.
به نظر شما از کدوم باید استفاده کنم؟
-
-
[quote author=eleram link=topic=5232.msg35248#msg35248 date=1176746025]
[quote author=فیروزمندان link=topic=5232.msg35173#msg35173 date=1176700231]
سلام دوست عزیز
یا علی
[/quote]
در ضمن اگه ممکنه بگید برای پورتال موزیک از چه سیستمی استفاده کنم بهتره؟ مامبو یا غیره
چون از یه نفر شنیدم که می گفت مامبو و جوملا و میترا از این قبیل به درد این کار نمی خورن و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو بهم معرفی کرد.
به نظر شما از کدوم باید استفاده کنم؟
[/quote]
با مامبو میشه سایتی مثل یاهو زد!!!!!
در مورد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما به یک گالری محدود میشید ولی با مامبو خیلی بیشتر از یک گالری هستید و می تونید کارهای جالبی انجام بدید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)