ممنون از راهنماییتون ولی مشکل اصلی من نصب مامبو هست که قبلا ً سوالم رو پرسیدم!

ممنون از راهنماییتون ولی مشکل اصلی من نصب مامبو هست که قبلا ً سوالم رو پرسیدم!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آقا ولش کن
رفتم e-107 نصب کردم اونم در عرض 2.5دقیقه!!!!!!!!!!!!!!
حتی از آب خوردن هم ساده تر بود در صورتی که مامبو با حجم بیشتر و صرف 40 ساعت وقت آخرش هم نصب نشد!
خدا خیرش بده آقا حامد رو که e-107 رو طراحی کردن.
حالا هرکی خواست بازم بره مامبو نصب کنه
شاید این حرفا رو کسی باور نکنه ولی 100% حقیقت داره
کسی اجبارتون نکرد مامبو نصب کنید!!
هر کس یه عقیده ای داره حالا شما نمیتونی مامبو رو نصب کنی دلیل بر ساده نبودن مامبو نیست!!
هر سیستمی قابلیت های خودش رو داره.شما باید قابلیت های مامبو با e-107 رو با هم بسنجی بعد...
موفق باشید
بلال جان صبر کن.... وقتی با مشکلاتش روبرو شدند و پشتیبانی رو دیدند نظرشون عوض میشه
اینجا حتی 3 نصفه شب هم تو این انجمن به سوالات جواب داده میشه
حالا شما برو اصلا e-99999 نصب کنهر جور راحتی
اقا سلام مثل اینکه اینجا همه مشکلشون حل میشه الا ما اقا تورو به هر ک میپرستین یکی مشکل منو حل کنه من تو قسمتی که باید اطلاعات دیتابیس رو بدیم من هر کار میکنم قبول نمیکنه تورو خدا کمکم کنین
((((با سلام مجدد بذارید من براتون یه مثال بزنم من یه دیتابیس میسازم با نام mostafa و بعد در قسمت اضافه کردن کاربر یه کاربر میسازم به نام مثلا mostafayi و پسورد123456 و به عنوان مثال هم یوزری که با اون وارد کنترل پانل میشوم اینه mambo حالا بگین اون قسمت اطلاعات دیتابیس واسه نصب رو چه جوری باید پر کنم این از اولین سوال و اما دومی ........................ در مرحله اول از نصب روی سرور باید سطح دسترسی فیلها رو عوض کنیم من همه رو درست کردم یعنی یهمه رو به 777 تغییر دادم ولی هنوز قسمت configuration.php به صورت Unwriteable
و قسمت Session save path به صورت /tmp, Unwriteable می باشد همچنین قسمت Safe Mode به جای off به صورت on میباشد و همچنین قسمت Magic Quotes GPC نیز به جای on به صورت off میباشد برای درست کردن اینها چه باید بکنم جان من جواب منو کامل و واضح بدین و نگین برو فلان قسمت سایت و .. یه دنیا ممنون میشم دعاتون میکنم اگه جوابمو کامل بدین ))))
[quote author=mostafayi link=topic=5232.msg36774#msg36774 date=1177858700]
اقا سلام مثل اینکه اینجا همه مشکلشون حل میشه الا ما اقا تورو به هر ک میپرستین یکی مشکل منو حل کنه من تو قسمتی که باید اطلاعات دیتابیس رو بدیم من هر کار میکنم قبول نمیکنه تورو خدا کمکم کنین
((((با سلام مجدد بذارید من براتون یه مثال بزنم من یه دیتابیس میسازم با نام mostafa و بعد در قسمت اضافه کردن کاربر یه کاربر میسازم به نام مثلا mostafayi و پسورد123456 و به عنوان مثال هم یوزری که با اون وارد کنترل پانل میشوم اینه mambo حالا بگین اون قسمت اطلاعات دیتابیس واسه نصب رو چه جوری باید پر کنم این از اولین سوال و اما دومی ........................ در مرحله اول از نصب روی سرور باید سطح دسترسی فیلها رو عوض کنیم من همه رو درست کردم یعنی یهمه رو به 777 تغییر دادم ولی هنوز قسمت configuration.php به صورت Unwriteable
و قسمت Session save path به صورت /tmp, Unwriteable می باشد همچنین قسمت Safe Mode به جای off به صورت on میباشد و همچنین قسمت Magic Quotes GPC نیز به جای on به صورت off میباشد برای درست کردن اینها چه باید بکنم جان من جواب منو کامل و واضح بدین و نگین برو فلان قسمت سایت و .. یه دنیا ممنون میشم دعاتون میکنم اگه جوابمو کامل بدین ))))
[/quote]
دوست عزیز
شما انگار اصلا اموزش های سایت ما رو مطالعه نکردید در مورد اول ما چندین آموزش داریم
در مورد دوم
شما این فایل رو بسازید بعد از نصب یک سری کد به شما می دهد که اون ها رو در اون قرار دهید . خودتون دستی اون فایل رو آپلود کنید
باز هم در آموزش این بیان شده است .
در موارد آخر هم نیز
بارها و بارها در انجمن بحث شده است
با ید با مدیر هاست خود تماس بگیرید .
لطفا قوانین رو مرور کنید
حتما آموزش ها را با دقت بخوانید
یاعلی
با سلام به دوستان لطفا راهنماي كنيد
ما مامبو رو روي سرورمون هست ( خارجي ) وقتي نصب اش مي كنيم بعد روي مديريتش هم مي ريم ولي وقتي آدرس سايت مي زنيم كه بريم وسايت رو ببينم سايت رو نشون نميده اين نوشته ها رو نشون مي ده
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
--------------------------------------------------------------------------------
Please try the following:
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)
--------------------------------------------------------------------------------
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
با تشكر لطفا راهنماي كنيد
شما چه آدرسی رو برای مدیریت وارد میکنید؟
لطف میکنید لینک سایت رو بدید؟
آدرس ما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روي مديريت ميرم ولي همين آدرس رو كه ميزاريم نشون نميده
اصلا اینجا چیزی وجود نداره!
اگه میخواید یوزر و پسورد بفرستید تست میکنم و همینجا اعلام میکنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)