-
درخواست راهنمایی برای چگونه بکار گرفتن کامپوننت یا ماژول - سریعتر بعتر
سلام و عرض ادب
دوستان من یه کامپوننت یا ماژول نیاز دارم که بتونم همچین ظاهر سایتی بسازم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته مهم برام نوع معرفی محصوله! اول مجموعه انتخاب میشه، بعد زیر مجموعه ها نمایش داده میشه، بعد مشخصات هر محصول
من همش یه مجموعه لوازم برقی دارم ، که به 8 تا زیر مجموعه تقسیم میشه،و تو هر زیر مجموعه محصولات مربوط به اون قرار داده شده،
باید شیوه معرفی محصول رو شبیه لینک بالا در بیارم، ولی هنوز نتونستم
من الان لوکال دارم کار میکنم، متاسفانه کار با هر کامپوننتی رو هم به خوبی بلد نیستم.
دوستان لطف کنن و به من راهنمایی کامل تر و مبتدیانه تر بگن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-28-2013 11:54 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
براي ساخت يه فروشگاه بهتره از كامپوننت ويرتومات و يا جوم شاپينگ استفاده كني . هم كار باهاش راحتتره . فارسيشون هم هست.
-
-
متشکر، اما یه راهنمایی هم در مورد چگونگی به کار گرفتنش بهم میگفتین ، من الام جفتش رو دارم ولی هرکاری میکنم نمی تونم رو سایت نشون بدم، اصلا نمیشه ماژولش رو ساخت یا پیدا کرد
-
-

نوشته اصلی توسط
aybaba110
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر، اما یه راهنمایی هم در مورد چگونگی به کار گرفتنش بهم میگفتین ، من الام جفتش رو دارم ولی هرکاری میکنم نمی تونم رو سایت نشون بدم، اصلا نمیشه ماژولش رو ساخت یا پیدا کرد
دوست عزیز بعد از نصب برین قسمت کامپوننتها و کام÷وننت نصبی خودتون رو باز کنید. در اونجا برای شما ÷نل مربوط به فروشگاه ساز بهه نمایش در میاد. میتونی از تنظیماتش گزینه های مربوط به نمایش و قرار گیری رو تنظیم کنید. و همچنین واحد های پولی رو تعریف کنیدو همچنین روشهای ارسال کالا .
بعد مجموعه بسازین برای محصولاتتون. و س÷س محصولاتتون رو برای مجموعه ها تعریف کنید. و برای نمایش در سایت برین قسمت منوها یه منوی جدید ایجاد کنیدو نوع منو رو میتونید نمایش مجموعه جومشاپینگ انتخاب کنید. و بعد ذخیره کنیدو تتمام.
پیشنهاد بنده استفاده از فروشگاه ساز جومشاپینگه.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)