سلام به همه.
دوستان من دربه در دنبال قالب سایت زیر برای جوملا میگردم چند جا پیدا کردم ولی دانلود نشدن.
لطفا کمک کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()

سلام به همه.
دوستان من دربه در دنبال قالب سایت زیر برای جوملا میگردم چند جا پیدا کردم ولی دانلود نشدن.
لطفا کمک کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کمـــــــــــــــــــــــ ک
سلام به شما
داداش این کار نمیکنه!نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امتحان کردم قبلا
داداش این کار نمیکنه!نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امتحان کردم قبلا
درود دوست گرامی خسته نباشید اگر بخاید با مبلغ خیلی خیلی کمی گروه ما درخدمت هست می تونیم این قالب رو ریپ کنیم و تبدیل به قالب جوملا بکنیم آدرس سایت ما در امضاء بنده هست شماره منم 09395969211 مسئول وحید مظفریان مبلغ پیشنهادی ما 30 هزار تومان
داداش این قالب ماله جوملاست ولی چون قدیمیه اکثر سایت ها پاک کردن از روی هاستشون...
شما لطف میکنی ولی من نمیخوام بابت قالب پولی بدم!
داداش کوچیکتم بزار ببینم کار میکنه؟
دستت درد نکنه
این برای ورژن چنده؟
این ارور رو میده روی جوملا 1.7
The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.
علاقه مندی ها (Bookmarks)