سلام به همگی من میخام رنگ قسمت تماس با ما و مطالب مرتبط سایتم رو تغییر بدم
یا اصلن تغییر رنگ رو از کجا باید انجام بدیم
منتظر نظرات اساتید هستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام به همگی من میخام رنگ قسمت تماس با ما و مطالب مرتبط سایتم رو تغییر بدم
یا اصلن تغییر رنگ رو از کجا باید انجام بدیم
منتظر نظرات اساتید هستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط omidan321 : 05-07-2013 در ساعت 11:39 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای تغییر رنگ های یک قالب می بایست از قسمت کدهای css قالب تغییرات رو اعمال کنید اما باتوجه به گستردگی فایل های css در قالب های شما می تونید با استفاده از افزونه فایرباگ فاییرفاکس،مسیر فایل css به همراه خط کد رو پیدا کرده و تغییرات رو اعمال کنید
موفق باشید
یه آدرس برای این افزونه معرفی می کنی؟
اگه سايتتون رو هاسته آدرسشو بده تا كدهاي CSS یو برات بدم.
اینم ادرس سایتمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي بك گراند تماس با ما(تو css قالبت در آخر كدها اين كد رو قرار بده)
رنگشو كه با قرمز مشخص كردم ميتوني كد دلخواهتو قرار بدي.html.ui-mobile.ui-mobile-rendering > body.bg.clearfix > div.sp-wrap.clearfix > div.clearfix > div#sp-rightcol > div#sp-right.clearfix > div.sp-inner.clearfix > div.module > div.mod-wrapper.clearfix{background-color: #fff;}
و براي مطالب مرتبط
html.ui-mobile.ui-mobile-rendering > body.bg.clearfix > div.sp-wrap.clearfix > div.clearfix > div#sp-rightcol > div#sp-right-gridbottom.sp-modCol1.clearfix > div.sp-inner.clearfix > div.sp-block > div#sp-right4.mod-block.sp-right4.single > div.module > div.mod-wrapper.clearfix{background-color: #fff;}
برای این لینک رنگ فونت رو چطور میشه عوض کرد و از کدوم فایل ccs میشه اینکار رو کرد؟
رنگ فونت قالب رو چطور میشه عوض کرد طوسی (رنگ الان طوسی هست که تو مشکی نمایش داده نمیشه)
برای مثال از کجا بدونم رنگ fff چه رنگیه ؟ یا مثلا 356 چه رنگیه؟
ویرایش توسط omidan321 : 05-14-2013 در ساعت 08:17 AM
براي شناسايي رنگها از برنامه فتوشاپ استفاده كن كه تو قسمت انتخاب رنگ هر رنگي رو كه انتخاب كني كدشو هم مياره.
fff رنگ سفيده
براي تغيير رنگ مطالب قالبت لايد در body قالبت تغييرات رو انجام بدي.
در قسمت css قالبت يه تگي هست بهه اسم bodyكه با {} شروع و پايان يافته كافيه بين اين دوتا تگ اين كد رو اضافه كني يعني به اين شكل ميشه
{;color: #fff}
شايد ممكنه اين كد وجود داشته باشه و مقدار fff يه چيز ديگهه باشه بايد اين مقدار رو تغيير بدي به fff تا سفيد نمايان بشه
در مورد كد رنگ 356 بايد بگم اين كد بصورت فشرده و كوتاه وارد شده كدها اكثرا 6 حرفي يا رقمي اند و يا تركيبي از رقم و عدد . fff كوتاه شده ي ffffff هست..
تغييرات رو template.css ايجاد كن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کاری رو که گفتی انجام دادم درست شد همه جاهای سایت الا این ادرس
چیکارش کنم این قسمت رو تو tamplate.ccs اینکارو انجام دادم اما برای این قسمت تاثیری نداشت . میگی چیکارش کنم
کسی چیزی نمیدونه راجع به این موضوع ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)