-
نمایش مطالب در صفحه اول
با سلام
می خواهم که بعضی مطالب فقط در صفحه اول سایت نمایش داده شوند و در دیگر صفحات به نمایش در نیایند.
مثلا یک پست ثابت که در صفحه اول توسط ماژول ایجاد کردم می خواهم که فقط در صفحه اول سایت به نمایش در بیاید ولی متاسفانه در تمام صفحات سایت به نمایش در می آید.
با اینکه در تنظیمات ماژول فقط در صفحات انتخاب شده گزینه خانه را انتخاب می کنم ولی باز هم در همه صفحات نمایش در می اید.
دوستان چه تنظیمی را باید انجام بدم که این اتفاق نیافتد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2013 12:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر تنظیم کردین که فقط در صفحه اول نمایش داده بشه باید فقط در صفحه اول نمایش بده ماژول را
مجددآ چک کنید، در غیر این صورت اطلاعات بدید تا بررسی بشه
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تنظیم کردین که فقط در صفحه اول نمایش داده بشه باید فقط در صفحه اول نمایش بده ماژول را
مجددآ چک کنید، در غیر این صورت اطلاعات بدید تا بررسی بشه
شاد باشید
با تشکر از شما
این آدرس سایتم هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون سه تا ماژول که در صفحه اصلی هستند (اخرین اخبار و دو تا پست ثابت) هر سه ماژول هستند و من در هر سه فقط تیک خانه را گذاشتم ولی هر صفحه جدیدی که در سایت ایجاد می کنم مثل خبر های جدید یا یک پست در صفحه جدید باز هم این سه در ان صفحات هستند و بسیار ازار دهنده هستند. چون کل صفحه را به خود اختصاص می دهند.
اینم نحوه تنظیم
-
-
-
-
دوستان عزیز و اساتید کسی نمی تونه من را راهنمایی کند؟؟؟
-
-
به خاطر اینه که منو ندارن اونا و وقتی هرچیزی منو نداشته باشه از تنظیمات دیفالت که همون منوی اصلی (پیشفرض) استفاده میکنه ! 
یا برای اونا منو بساز یا برای صفحه اصلی یه استایل تعریف کن که اون موقعیت رو ویژ] داشته باشه و خود قالب در استایلهای دیگه نداشته باشن :دی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)