کلمات کلیدی قوانین داره استفادشون که توی اینجا نمیشه توضیح داد و تاپیکها برای حل مشکلات هستن همه جای دنیا نه آموزش ! حداقل من بعد از 10 سال اینترنت کار کردن و کار کردن توی سایتهای غیر ایرانی اینو دیدم ! شما انتظار داری یک مبحث خیلی پیچیده رو توی تاپیک توضیح داد ؟
من فقط کلمات کلیدی رو برات توضیح میدم ولی انتظار نداشته باش بقیه موارد رو هم بپرسی و بهت بگیم ! هر چند ممکن هست یکی بیکار باشه بشینه توضیح بده :دی
کلمات کلیدی نباید از تعدادی زیادی تشکیل بشند.
حتماً باید یک واژه باشه و از دو واژه نباید استفاده کرد. ترجیحاً سعی بشه هر واژه با کاما جدا بشه و جوری نباشه که دو واژه باشه و بعد کاما باشه. دلیلش هم در ادامه توضیح میدم.
هرچی شما کلمه در ابتدا بگذارید امنیتز بالاتری داره یعنی چی ؟ یعنی اینکه اگر واژه اول باشه با تمام واژ] های بعدی خودش که با کاما جدا شدن جمله میسازه. خو این خیلی خوبه. پس یک کلمه اصلی و واژه اصلی رو باید اول قرار بدی. بعد تازه نکته قابل توجه اینه که اگر میخوایی یک واژه با واژه دیگه ترکیب نشه باید بعد از اون واژ] بیاد. پس واژه ها به ترتیب با کلمات بعدی خودشون جمله ایجاد میکنن و تأکید بر کلمات میکنن.
نکته قابل توجه اینه که گوگل برای زبان فارسی نیم فاصله رو هم اضافه کرده و بهتره برای جمع "ها" و اشاره "ای" استمرار "می" و ... که در فارسی تایپ امروزی جدا نوشته میشوند توجه داشته باشید. متأسفانه این ویبی انقدر آشغاله که نمیشه نیم فاصله توش نوشت تا بشه بهتر توضیح داد. نیم فاصله رو با کلید شیفت و اسپیس و یا برخی لایوتهای کیبورد کنترل + شیفت + 2 هست ! لایوت شیفت + اسپیس رو یادم رفته کدش رو تا بگم !
واژه یعنی شما بتونید با دو کلیک روی یک حرف تمام واژه را سلکت کنید اگر اینجوری نشه یعنی دو واژه هست.
خوب نکته قابل توجه دیگه اینه که کلید واژه صفحات اصلی رو بهتره که هفته ای یکبار تغییر بدی. چون گوگل میفهمه که سایت شما به روز هست. ایراد اصلی همه اینه که این کلید واژه ها همیشه ثابت هست و چی بشه تا عوض کنن ! ووردپرس به خاطظر اینکه کلیدواژه های صفحه اصلی و مجموعه ها رو خودش هی تغییر میده از روی تگهای مطلب به همین خاطر سریع مطالبش ایندکس میشه اما جوملا منوآل کرده که شما بتونید مدیریت بهتری داشته باشید ! اما این پشتیبانهای جوملا هیچکدوم توی ایران به این نکات اشاره نکردن ! شاید نمیدونن خو :دی شاید خود جوملا هم نمیدونه اینو =)) وگرنه اضافه کرده بود که خودکار هم داشته باشه ! حتی یه افزونه هم براش نیست :دی
اما چیزی که شما توی این تاپیک دنبالش هستی بهش میگن برچسب. برچسبها یا تگها وظیفشون اینه که یک صفحه ایجاد میکنن و مطالبی که به اون تگ ارتباط دارن رو براتون لیست میکنه. این برچسبها ویژگی جالبی هستن که به سئو هخم کمک میکنن و صفحات اضافه برای شما ایجاد میکنن که مطالب شما چند باره به گوگل معرفی بشوند و تأکید بر واژه مشخص بشه و ... .
حالا که با این دو تا آشنا شدی بهتره که کلیدواژها رو دستی تنظیم کنی و افزونه برچسب رو هم نصب کنی و اونو مدیریت کنی و ... .
ابر برچسبها هم به خاطر اینکه از h1 تا h6 تشکیل میشوند تأکید بر کلمات برچسب رو نشان میدهند. بولد شدن یا استرانگ تأکید بر واژه نیست همیشه و در قوانین سئو هم برای استرانگ اینچنین موضوعی نیامده که تأثیر داره. اما گفته هم نشده که بی تأثیر هست. پس بهتره توی مطالبتون کلمات رو با این خصیصه به صفحات دیگر سایتتون که به همون موضوع مربوط میشن لینک کنید دستی و بهش حتماً تایتل و alt بدید !
این چیزایی که گفتم خیلی کامل نیستن و میشه خیلی تکمیلشون کرد ! من دیگه بیشتر از این حوصلم نمیکشه توضیح بدم اینجا. وگرنه میشستم کتابم رو مینوشتم تموم میکردم ! هرچند شاید یه روزی نوشتمش.
به هر حال اینایی که گفتم چکیده ای از جلسه 9 فصل 5 کتابم هست :دی شاید یه روزی منتشر شد. فعلاً ناشرها قر میان :دی =))
آقا یکی منو بن کنه حوصلم سر رفت توی این انجمن. مدیرایی که هی تذکر میدین کوشین که بن کنید خلاص شیم ؟ :دی

علاقه مندی ها (Bookmarks)