سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مقدار استفاده جوملا از منابع سیستم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Lightbulb مقدار استفاده جوملا از منابع سیستم

می خواستم ببینم برای یک سیستم جوملا چه سروری برای 10000 هزار بازدید باید گرفت و اصلا از کجا باید فهمید

مشکل بنده این هستش که من همیشه طراحی میکردم اما الان تصمیم گرفتم خودم وب مستر بشم حالا می خواهم بینه وردپرس و جوملا انتخاب کنم خودم بی نهایت با جوملا موافقم و ازش راضیم اما نمی دونم چه هزینه ایی

برام داره یعنی بعد از 6 ماه یه دفعه با جوملا مجبور نشم ماهی 400 هزار بدم برای سرور

ممنون تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

10097
    Guest
    جوملا و وردپرس هر دوتاشون توی مطالب بالای 10 هزار مطلب فعال در سایت به سرور فشار زیادی میارن ! و باید دیتابیسشون رو بهینه کنید.

اما میزان استفاده جوملا توی مطالب کم و بازدید بالا بهتر از وردپرس هستش و بارها این موضوع رو من بهش رسیدم.

سایتهای زیادی داشتم که با مطالب خیلی زیاد مواجه شدن و عموماً هر دوتاشون توی این شرایط یکسان هستند و هر دو پدر سرور رو در میارن ! دروپال توی این موارد ضریبش کمتره و توی 20 هزار مطلب پدر سرور رو میاره جلوی چشمش !

البته هیچکدوم این موارد رو قبول نمیکنن و حاضر نیستن سیستم رو بهینه کنن. حالا سیستم کش سرور توی سیستمهای ابری میتونه بعداً بهت کمک کنه که میره توی مسائل شبکه و سرور و ... ! به هر حال سیستمهای داخلی هم برای مطالب انبوه به مشکل میخورن اما با سیستم کشهای خاص مشکل رو میشکونن.

تعداد بازدید سایت بیشتر به رم مربوط میشه و کش هم بهتره که برای خود جوملا فعال کنی و از سرور فایلهایی مثل سی اس اس و جاوا و ... رو تنظیم کنید ! به هر حال اینا بر میگرده به دانش شما از بهینه سازی سایت در امر وبسرور و منابع اون !

4. کاربر مقابل از 10097 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ممنون از ججوابتون
    در مورد بهینه سازی خود سایت و دیتا بیسش مشکلی نیست در نهایت بهینه می شوند ولی در مورد سرور اطلاعاتم خیلی کم هست

در مورد سرور کلا باید چی کار کنم در مورد بهینه سازیش مرجع فارسی می شناسید برای آشنایی بهتر تا بعد بتونیم با مرجع های انگلیسی یه جوری جفت و جور کنیم

ولی فکر کنم در آخر باید بریم سراغ وی پی اس ها اما هزینه هاشون بالاست

برای 10،000 بازدید چقدر رم احتیاج است

10097
    Guest
    در مورد سرور اول از همه باید شما تجربه مدیریت سرور رو داشتهب اشید و بعد آشنایی کامل با جوملا و سایتتون که در سرورتون هست ! اونموقع میتونید توابع اضافی رو غیر فعال کنید تا کمتر فشار بیاید و ... . این مسائل خیلی تخصصی هست و اصلاً برای من یکی ارزش نداره که بخوام بشینم اینجا توضیح بدم. شاید دیگر دوستان باشند که بتونند در این روابط براتون مفصل توضیح بدن و مشکلاتتون رو رسیدگی کنن. من تنها میتونم در حد راهنمایی و توضیح خلاصه و سرنخ به شما کمک کنم.

چیزی که مشخص هست برای 10 هزار بازدید در روز خیلی فشار نمیاد به سرور شما ! اما برای 10 هزار بازدید در ثانیه طبیعتاً باید وی پی اس داشته باشید و حداقل رمی معادل 8 گیگ تا بدون مشکل کار کنید. البته این در شرایطی هست که مطالب و صفحات سایت شما در حدود 3 الی 5 هزار مطلب باشد !

البته در این شرایط پردازشگر شما هم تأثیرش مشخص خواهد شد و فقط مستقیماً به رم نیست !

7. کاربر مقابل از 10097 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط 10097 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    در مورد سرور اول از همه باید شما تجربه مدیریت سرور رو داشتهب اشید و بعد آشنایی کامل با جوملا و سایتتون که در سرورتون هست ! اونموقع میتونید توابع اضافی رو غیر فعال کنید تا کمتر فشار بیاید و ... . این مسائل خیلی تخصصی هست و اصلاً برای من یکی ارزش نداره که بخوام بشینم اینجا توضیح بدم. شاید دیگر دوستان باشند که بتونند در این روابط براتون مفصل توضیح بدن و مشکلاتتون رو رسیدگی کنن. من تنها میتونم در حد راهنمایی و توضیح خلاصه و سرنخ به شما کمک کنم.

چیزی که مشخص هست برای 10 هزار بازدید در روز خیلی فشار نمیاد به سرور شما ! اما برای 10 هزار بازدید در ثانیه طبیعتاً باید وی پی اس داشته باشید و حداقل رمی معادل 8 گیگ تا بدون مشکل کار کنید. البته این در شرایطی هست که مطالب و صفحات سایت شما در حدود 3 الی 5 هزار مطلب باشد !

البته در این شرایط پردازشگر شما هم تأثیرش مشخص خواهد شد و فقط مستقیماً به رم نیست !
    ممنون وقت گذاشتی تشکر برام قابله فهمه که زمان بر هستش

می خوام ببینم دقیقا باید به چه منبعی رجوع کنم میتونید بگید باید به چه چیزی مراجعه کنیم

10097
    Guest
    اینا محاسبه ای هستش !

میزان حجم سایت شما
    مقدار بازدید در لحظه شما
    میزان خطر حملات دی دی او اس ddos
    استفاده از نسخه php مورد نظر
    برنامه های نصب شده بر روی سرور مجازی شما
    مجازی ساز سرور چی باشه هم تأثیر داره
    دیتابیس چقدر کوئری بگیره برای هر صفحه هم هست ! ممکن هست شما از 100 تا افزونه استفاده کنی که همشون کوئری میگیرن و این خیلی فشار به دیتابیس میاره که با کش جوملا قابل حل هست البته اما بازم فراموش نشه خود اون کش هم ساختنش فشار میاره !
    و ... .

موارد خیلی زیادی هستن که باید گفت.
    مثلاً ارسال و دریافت ایمیل در سایت شما هم تأثیر داره! یدونه ایمیل در ثانیه یا 1 دونه در ساعت ! رم میخواد به هر حال اینا !
    البته برای سایتهای خیلی شلوغ سرور دیتابیس رو جدا میکنن
    سرور کش و جدا میکنن
    سرور فایلهای دانلودی رو جدا میکنن
    و ... که میره توی مباحث شبکه و مدیریت سرور که جای بحثش اصلاً اینجا نیست و باید بیایید توی وب هاستینگ تاک انگلیسی (فارسی هم شاید بتونه کمکت کنه!)

به هر حال جوملا توانایی مطالب خیلی زیاد رو داره اما در مطالب خیلی بالا فشار به رم میاره و باید از الان به فکر باشی :دی تجربش رو دارم
    البته به تازگی دریافتم که دلیل جوملا منطقی هست برای این ساختار دیتابیس! چون معدود هستن سایتهایی که مطالبشون به 20 هزار برسه! اما فراوان هستن سایتهایی که مطالبشون خیلی کمه و این ساختار مناسب هست

10. کاربر مقابل از 10097 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نقل قول نوشته اصلی توسط 10097 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اینا محاسبه ای هستش !

میزان حجم سایت شما
    مقدار بازدید در لحظه شما
    میزان خطر حملات دی دی او اس ddos
    استفاده از نسخه php مورد نظر
    برنامه های نصب شده بر روی سرور مجازی شما
    مجازی ساز سرور چی باشه هم تأثیر داره
    دیتابیس چقدر کوئری بگیره برای هر صفحه هم هست ! ممکن هست شما از 100 تا افزونه استفاده کنی که همشون کوئری میگیرن و این خیلی فشار به دیتابیس میاره که با کش جوملا قابل حل هست البته اما بازم فراموش نشه خود اون کش هم ساختنش فشار میاره !
    و ... .

موارد خیلی زیادی هستن که باید گفت.
    مثلاً ارسال و دریافت ایمیل در سایت شما هم تأثیر داره! یدونه ایمیل در ثانیه یا 1 دونه در ساعت ! رم میخواد به هر حال اینا !
    البته برای سایتهای خیلی شلوغ سرور دیتابیس رو جدا میکنن
    سرور کش و جدا میکنن
    سرور فایلهای دانلودی رو جدا میکنن
    و ... که میره توی مباحث شبکه و مدیریت سرور که جای بحثش اصلاً اینجا نیست و باید بیایید توی وب هاستینگ تاک انگلیسی (فارسی هم شاید بتونه کمکت کنه!)

به هر حال جوملا توانایی مطالب خیلی زیاد رو داره اما در مطالب خیلی بالا فشار به رم میاره و باید از الان به فکر باشی :دی تجربش رو دارم
    البته به تازگی دریافتم که دلیل جوملا منطقی هست برای این ساختار دیتابیس! چون معدود هستن سایتهایی که مطالبشون به 20 هزار برسه! اما فراوان هستن سایتهایی که مطالبشون خیلی کمه و این ساختار مناسب هست

پس در کل قضیه از دست ما دیگه در میره و نمی تونیم کاری بکنیم جز هزینه کردن
    تشکر بابته اطلاعاتی که دادید و وقت گذاشتید
    ویرایش توسط alalalk71 : 06-09-2013 در ساعت 06:47 PM