سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: چند مشكل با كا2

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 5 بار در 3 ارسال

چند مشكل با كا2

سلام دوستان

به ترديد افتادم كه آيا از كا2 استفاده كنم يا نه

معلوم نيست واقعا مشكل تاريخ حل شده. و اگه حل شده ايا براش مشكل ديگه اي درست نشده؟!

من چندتا مشكل دارم

1- يكي اينكه مطلب ثبت ميكنم اما توي لينكي كه ساختم توي مجموعه نشون نميده..(كلا مطلب رو نشون نميده) فك ميكنم از تاريخ ثبت يا نمايشش باشه چون يه بار با تاريخش ور رفتم درست شد... ويرايش كردم رفت...

2- گزينه ذخيره بصورت رونوشت نداره. چه براي مطلب - مجموعه - و فيلدهاي اضافي ميشه اضافه كرد؟

3- گروه فيلدهاي اضافي رو كه براي مطلب انتخاب ميكنم، ميرم براي ثبت اطلاعات فيلدهاي اضافي مطلبم چيزي نشون نميده. و اگه گروهي كه انتخاب كردم شامل فيلدي باشه كه پر شدنش ضروري باشه از ذخيره شدن مطلب جلوگيري ميكنه و ميگه فيلد ضروري رو پر كنيد. مشكل از كجاس كه قبل از ذخيره فيلدهاي اضافي رو نشون نميده؟

تشكر از وقت گرانبهاتون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 411 بار در 390 ارسال
    سلام
    مشکل تاریخ حل شده، جستجو کنید روشش توی انجمن احتمالآ هست

1. بعد از اینکه مشکل تاریخ را حل کردید اگر باز این مشکل بود تاپیک بزنید.

2. ذخیره به اسم پیشنویس نداره اما شما وقتی اون را بزارید در حالت عدم انتشار میشه همون ذخیره به عنوان پیش نویس.
    مطلب درج شده اما منتشر نشده پس میشه پیش نویس

3. فیلدهای اضافی بر اساس مجموعه انتخابی در زمان ارسال مطلب ظاهر می شوند و مستقل از خود مطلب هستند.
    اجباری بودن فیلدها را غیر فعال کنید.

شاد باشید

4. کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 5 بار در 3 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    مشکل تاریخ حل شده، جستجو کنید روشش توی انجمن احتمالآ هست

1. بعد از اینکه مشکل تاریخ را حل کردید اگر باز این مشکل بود تاپیک بزنید.

2. ذخیره به اسم پیشنویس نداره اما شما وقتی اون را بزارید در حالت عدم انتشار میشه همون ذخیره به عنوان پیش نویس.
    مطلب درج شده اما منتشر نشده پس میشه پیش نویس

3. فیلدهای اضافی بر اساس مجموعه انتخابی در زمان ارسال مطلب ظاهر می شوند و مستقل از خود مطلب هستند.
    اجباری بودن فیلدها را غیر فعال کنید.

شاد باشید
    دوست عزیز تقریبا هیچکدوم از پاسخهات کمکی بهم نکرد اما خیلی ممنون از وقتت نویدخان

من بد توضیح دادم

اما تکمیل میکنم

درباره 1- بله نسخه شمسی شده میدونم اومده اما توی بروزرسانی های ورژن و ... یکسری مشکل ظاهرا داره که این اعتماد رو به آدم نمیده که مطمئن باشی به مشکل نمیخوری

2- نمیدونم شما با چه نسخه ای از جوملا کار میکنی (منظورم فارسی ساز هست) تو نسخه ای که من کار میکنم وقتی یه مطلب میخوای بسازی چند حالت برای سیو کردن داره: 1- ذخیره 2- ذخیره و بستن 3- ذخیره و جدید 4- ذخیره بصورت رونوشت (یا ذخیره بصورت کپی) من به این گزینه 4 توی کا2 نیاز داشتم

3- شما وقتی یک گروه فیلد رو انتخاب میکنی باید نشونش بده تا بتونی محتوا بدی. برای من باید یه بار مطلب ذخیره بشه تا بشه نشون داد. خوب یسری جاها لازمه که یه فیلدهای ضروری باشه. اون موقعس که مشکل پیش میاد...

تشکر شده 81 بار در 65 ارسال
    درود دوست گرامی اول بگم اصلا قصد توحین ندارم اما تیم هایی که من دیدم کا2 رو فارسی کرده بودن مشکلات زیادی رو توئش بوجود آورده بودن و.... البته بستگی داره بعضی از گروه ها کمتر و بعضی ها بیشتر بنظر من اول یه کا2 نسخه انگلیسی و اصلی نصب کنید و بعد از فایل های فارسی ساز کا2 فارسی برای فارسی سازیش استفاده کن همین البته این اصلا یک نظر تخصصی نبود فقط تجربه شخصی بنده بود و امید وارم بدردتون بخوره

7. کاربر مقابل از deragonpc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

10097
    Guest
    ببین دلیل استفاده از کا2 رو من هنوز نتونستم درک کنم برای شما !

کا2 یک مشکل داره (نسخه اصلی رو میگم - چون ترجمه شده هاش که کلاً تو دیوارن =)) ) اونم اینه که اگر محیط مدیریتی شما انگلیسی نباشه و از زبان فارسی استفاده کنید تاریخ درج مطلب با یه چند صد سال اشتباه در محاسبه درج میشه که دلیلش هم سازگار نبودن کا2 بطور کامل با نسخه 2.5 هست که مقادیر تاریخ و ساعت رو که در این نسخه تغییر دادن تغییر نداده و بسته های فارسی ساز جوملا هم با جوملا سازگار هستن و نمیشه به خاطر یک کامپوننت احمقانه بیان کل کار رو احمقانه کنن که !
    خب پس راه حل اینه که شما یا از بخش مدیریت فارسی بگذری یا اینکه این مشکل رو حل کنی.

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

این سایت رو همه اونا خوندن و ادیت میکنن و بسته میسازن به نام خودشون =)) خیلی داغونن

حالا شما از این کدها استفاده کن و خودت ادیت کن و مشکل رو حل کن و بعد از آپدیت هم چون یاد گرفتی میتونی انجامش بدی.

به هر حال کا2 با این روش مشکلش حل میشه. برو حالشو ببر.

9. کاربر مقابل از 10097 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)