-
مشکل اسپم در تماس با ما
سلام
من توی سایتم از تماس با ما خود جوملا استفاده می کنم. خوب تا حالا هم مشکلی نداشتم اما مشکلی که جدیدا باهاش برخورد کردم مشکل اسپم هست. که متاسفانه شروع شده و من واقعا مشکل پیدا کردم.
میخواستم بدونم تماس با ما خود جوملا کپچا نداره؟
کلا برای حل این مشکل چه پیشنهادی دارین؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2013 01:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من مطابق با چیزی هم که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گفته شده بود رفتم جلو و کپچا رو از توی تنظیمات کلی فعال کردم و تو تنظیمات پلاگین هم کلید عمومی و خصوصی رو وارد کردم اما در فرم تماس کپچا نشون نمیده.
-
-
در ویکی همین جوملا فارسی توضیح داده که چه جوری فعال کنید ! از اون آموزش استفاده کن رفیق ببین مشکلت حل میشه ؟
-
-
این کارها رو کردم اما فعال نشده
-
-
چرا این قدر پشتیبانی از جوملا فارسی ضعیف شده؟ الان این همه وقته من این سوال رو مطرح کردم اما هیچ کدوم از مدیران و یا کسانی که دانش فنی لازم رو دارن حتی یک جواب هم ندادن. این طوری پیش بریم که آدم میترسه اصلا بره جوملا 3
-
-
من یه چیزی دیگه هم کشف کردم اونم اینه که وقتی کپچا رو فعال میکنم.
فعال میشه چون هر چقدر که میخوام تو فرم تماس چیزی ارسال کنم میگه پاسخ نمی تواند خالی باشد اما مشکل اینجاست که کپچا رو تو فرم نشون نمیده.
بازم کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
-
-
سلام
کامپوننت ها » مدیریت تماس » تماس ها » انتخاب ها » سربرگ "گزینه های فرم تماس"
استفاده از ریکپچا رو فعال کنید.
یا علی
-
-
این کار رو هم کرده بودم اما فایده ای نداشت
-
-
دوست عزیز سیستم فارسی فاکس را پیشنهاد می دهم که فارسی کردم در حال حاضر خریدنی می باشد ولی لینک رایگان قرار می دهم برای شما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
دمو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط shamimi : 06-29-2013 در ساعت 10:59 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)