-
بهم ريختگي سايت
با سلام خدمت همه دوستان
من يه قالبو فقط آپ كردم و اصلا" بعنوان پيش فرض هم انتخاب نكرده و پاكش كردم
اما متاسفانه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بهم ريخت!! مثلا" اسلايدشوم از كار افتاد- تب هام غيرفعال و فيكس شد! و مشكلاتي از اين دست..
نميدونم با توجه به اينكه از قالب راكت استفاده كردم،فريم وركم(gantery)، دچار مشكل شده!؟
يبار كش جوملاو متعاقب" كش مرورگر رو هم پاك كردم ولي درست نشد!!
اميدوار براي اين مشكل مجبور نشم بكاپ برگردونم
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2013 06:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با قالب جدید پلاگین جدیدی نصب کردین؟
غیر فعال کنید
اگر درست نشد اطلاعات ادمین بدید.
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام امیدوارم درست پست گذاشته باشم
من با جوملا 3 مشکل داشتم که navid.ok عزیز گفتن باید با جوملا 2.5 کار کنم ولی بازم مشکللللللل دارم
الان بعد اینکه جوملا 2.5 رو نصب کردم سایتی رو که روی لوکال آپ کرده بودم قالبش کاملا به هم ریخته است من از روی یکی از آموزش های سایت این کار رو انجام دادم اما نشد
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_core .php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_styl esw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_core .php on line 241
این خطاهارو اول صفحه میده و کلی خطای دیگه
-
-

نوشته اصلی توسط
navid.ok
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با قالب جدید پلاگین جدیدی نصب کردین؟
غیر فعال کنید
اگر درست نشد اطلاعات ادمین بدید.
شاد باشید
سلام
آره، مشكل زير سر همون پلاگينه بود 
باتشكر
-
-

نوشته اصلی توسط
samira_joon
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام امیدوارم درست پست گذاشته باشم
من با جوملا 3 مشکل داشتم که navid.ok عزیز گفتن باید با جوملا 2.5 کار کنم ولی بازم مشکللللللل دارم
الان بعد اینکه جوملا 2.5 رو نصب کردم سایتی رو که روی لوکال آپ کرده بودم قالبش کاملا به هم ریخته است من از روی یکی از آموزش های سایت این کار رو انجام دادم اما نشد
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_core .php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_styl esw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\joomlafarsi3\Joomla_Persian_2.5.9-Stable-Full_Package\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_core .php on line 241
این خطاهارو اول صفحه میده و کلی خطای دیگه
سلام
دوست عزيز شما هم مشكلتون در يه تاپيك جديد بيان كنيد تا زودتر نتيجه بگيريد!
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
سلام
دوست عزيز شما هم مشكلتون در يه تاپيك جديد بيان كنيد تا زودتر نتيجه بگيريد!
موفق باشيد
تایید میشه . برای هر مشکلی تاپیک جدا بسازید ...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)