سلام
من از مامپوننت Kunena استفاده می کنم
کامپوننت به جای فایل kunena.forum.rtl.css از فایل kunena.forum.css استفاده می کنه !!!
زبان سایت فارسی هست ...
نمی خوام جای فایل ها رو عوض کنم. چزور بهش بفهمونم از نسخه راست به چپ استفاده کنه ؟
متشکرم![]()

سلام
من از مامپوننت Kunena استفاده می کنم
کامپوننت به جای فایل kunena.forum.rtl.css از فایل kunena.forum.css استفاده می کنه !!!
زبان سایت فارسی هست ...
نمی خوام جای فایل ها رو عوض کنم. چزور بهش بفهمونم از نسخه راست به چپ استفاده کنه ؟
متشکرم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
احتمالا لود هر دو فایل لازمه.
شما نگاه کنید حجم دو فایل یکی هست؟
اگر rtl کمتره پس اون مکمله و باید هر دو لود بشه.
حق با شماست . rtl مکمل هست ولی چرا لود نمیشه ؟نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی دونم والا
در تاپیک دیگه ای که زده بودید پاسخ دادم که چه تغییراتی بدید برای فارسی شدن.
موثر نبود؟
اونجوری درست میشه ولی باید برای حالت غیر RTL هم باید استفاده بشه . یکی از سایت ها بعدا باید دو زبانه بشهنوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمی خوام css اصلی رو ویرایش کنم
توی یکی از سی اس اس های rtl که لود میشه اون کلاس را بنویسید و مقدار مربوطه را هم بنویسید سپس جلوش بنویسید !important
این باعث میشه مقدار جدید و مهم شده را ارجعیت بده
شادب اشید
خیلی متشکرمنوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیار راه حل خوبی بود![]()
خواهش می کنم
شاد باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)