-
چگونه مطالب سایتم رو انتقال بدم؟
سلام به همه!
من الان یک سایت دارم که حدود 200 تا 250 مطلب توش گذاشتم حالا میخوام تمام مطالبم رو با عکساش به یک سایت دیگه که با جوملا درست شده انتقال بدم!!! فقط یک نکته ای که اون سایت دیگه خودش دارای مطالب زیادی هست!! چطور میتونم این کار رو انجام بدم.؟
سوال بعدیم هم در مورد انتقال سایت هست:
ببنید سایتی که با جوملا درست شده رو میشه کل سایت رو بدون اینکه هیچ چیزی مثل مطالب سایت و منو ها و قالب سایت بهم بریزه به یک سیستم مدریت محتوای دیگه انتقال داد مثل وردپرس یا دروپال اگر میشه چطور این کار رو انجام بدم.!!؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-13-2013 12:55 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
من الان یک سایت دارم که حدود 200 تا 250 مطلب توش گذاشتم حالا میخوام تمام مطالبم رو با عکساش به یک سایت دیگه که با جوملا درست شده انتقال بدم!!! فقط یک نکته ای که اون سایت دیگه خودش دارای مطالب زیادی هست!! چطور میتونم این کار رو انجام بدم.؟
کار نشد ندارد
ولی نیاز به دانش مربوطه هم هست ، شما برای این کار نیاز به داشن my sql دارید
ببنید سایتی که با جوملا درست شده رو میشه کل سایت رو بدون اینکه هیچ چیزی مثل مطالب سایت و منو ها و قالب سایت بهم بریزه به یک سیستم مدریت محتوای دیگه انتقال داد مثل وردپرس یا دروپال اگر میشه چطور این کار رو انجام بدم.!!؟؟
برای قالب شما باید قالب مربوطه را تبدیل کنید ( بصورت دستی)
در ضمن برای تبدیل و انتقال محتویات به cms های دیگر هم فکر کنم در نت سرچ کنید آیتم هایی وجود داشته باشد ، قبلا نمونه ای دیده بودم.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون که پاسخ دادین!
پس باید مطالبم رو از طریق دیتا بیس انتقال بدم و من در حال حاضر هیچ اطلاعاتی در مورد my sql ندارم!!
اگر از هاست یک بک اپ کامل داشته باشیم میشه در اینده از طریق اون بک اپ مطالب سایت رو به یک سایت دیگه انتقال داد.؟(البته با فرض بلد بودن my sql)
راستی یه سوال دیگه: جوملا افزونه ای برای انتقال مطالب و عکس های مطالب به یک جوملای دیگه یا یک cms دیگه رو داره یا نه؟
-
-
باید ببینید سی ام اس جدید قابلیت تبدیل از جوملا راداره یا خیر.
فکر م یکنم از طریق xml بتونید.
در پشتیبانی و سایت اصلی اون سی ام اس دنبال چنین موردی باشید
شاد باشید
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون.! cms که میخوام انتقال بدم یا وردپرس خواهد بود یا دروپال که هر دو با جوملا سازگارند
اما من در سایت فارسی این دو هیچ مطلبی در مورد انتقال با xml پیدا نکردم! شما تا به حال این روش رو امتحان کردید؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)