سلام
من يك سول دارم چطور ميشه كد سايت هااي مانند پرشين استات و يا وبگذر را درمامبو قرار داد. مرسي از سايت خوبتون.

سلام
من يك سول دارم چطور ميشه كد سايت هااي مانند پرشين استات و يا وبگذر را درمامبو قرار داد. مرسي از سايت خوبتون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بهترین راه قرار دادن کدها در خود قالب سایت هستش
و البته می تونین این کد رو در یک ماژول قرار بدین آموزش زیر رو بخونین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسي از راهنماي خوب و سريع هر دو شما دوست عزير با راهنمايي هاي شما مشكل من حل شد بازم تشكر.
[quote author=آبتين link=topic=5192.msg31667#msg31667 date=1173693097]
و البته می تونین این کد رو در یک ماژول قرار بدین آموزش زیر رو بخونین:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
من خودم به شخصه مشکلی که داشتم و دیوانه ام کرد اینه که مثلا کدی مثل کد زیر
<script language="javascript" type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با همین روش هم وقتی ذخیره رو میزنی ارور 406 میده
علت چیه؟
اررور 406 اصولا به سیستم خودتون بر میگرده
اما شما یکبار ادیتور رو غیر فعال کنید بعدا کد رو قرار بدید و دوباره ادیتورتون رو فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.
[quote author=محمد link=topic=5192.msg31761#msg31761 date=1173744565]
اررور 406 اصولا به سیستم خودتون بر میگرده
اما شما یکبار ادیتور رو غیر فعال کنید بعدا کد رو قرار بدید و دوباره ادیتورتون رو فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.
[/quote]
به سیستم یا به سرور کدومش دقیقا
منظورتون رو از غیرفعال کردن ادیتور دقیق متوجه نشدم. یه توضیح مختصر لطفا
سلام
آموزش تنظیمات کلی رو بخون : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه متوجه نشدی و تو سرچ هم پیدا نشد بگو بچه ها کمک میکنند (معمولا موقع سرچ کردن آدم چیز های زیاد تری یاد میگیره؛ بهتر میتونه بعدا مشکلات رو بفهمه) یا علی![]()
[quote author=H_SH_VB link=topic=5192.msg31791#msg31791 date=1173771440]
سلام
آموزش تنظیمات کلی رو بخون : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه متوجه نشدی و تو سرچ هم پیدا نشد بگو بچه ها کمک میکنند (معمولا موقع سرچ کردن آدم چیز های زیاد تری یاد میگیره؛ بهتر میتونه بعدا مشکلات رو بفهمه) یا علی
[/quote]
اگر منوظرتان خواندن برای غیرفعال کردن ادیتور بود این کارو کردم
no wysiwyg رو انتخاب کردم ولی باز هم بعد از زدن کلید ذخیره ارور گرفتم اینم ارور
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /administrator/index2.php could not be found on this server.
Apache/1.3.37 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] Port 80
وقتی نمایش رو میزنم این ارور رو بالای صفحه مینویسه ولی اسکریپ رو لود میکنه
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/parantez/public_html/administrator/popups/modulewindow.php:9) in /home/parantez/public_html/administrator/includes/auth.php on line 23
علاقه مندی ها (Bookmarks)