-
مشکل عدم نصب صحیح ماژول تب ساز
سلام
برای یک سایت جوملا 3 چندین ماژول تب نصب کردم اما یا درست نصب نشد یا بدرد سایت ما نمی خورد.
خواهشمندم بگویید اشکال ماژول تب ساز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا ماژول
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیست که در جوملا 3 بطور صحیح نصب نمی شود؟
مثلا همین ماژول
vtemtabs
اول نصب شد و یک روز کار کرد بعدا پرید و هر چه دوباره حذف و نصب کردم درست نمی شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از karbar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-15-2013 08:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای این مورد افزونه های زیر موجود هستند که همگی تست و منتشر شده اند
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از همان سایتی که الان نوشتید دانلود کردم مشکل من این است یک فولدر با چند فایل دانلود شده در نصب افزونه ها فقط باید یک فایل را انتخاب کنم نمی دانم کدام فایل
-
-
وقتی افزونه ای رو دانلود میکنید نباید اکسترکتش کنید مگر این که تو اسم فایلش این کلمه باشه : Unzipfirst بعدشم بعضی از افرونه ها دارای دو فایل هستند مثلا ماژول و کامپوننت یا پلاگین و کامپوننت که باید هر دو نصب بشن

نوشته اصلی توسط
sama.jamali
از همان سایتی که الان نوشتید دانلود کردم مشکل من این است یک فولدر با چند فایل دانلود شده در نصب افزونه ها فقط باید یک فایل را انتخاب کنم نمی دانم کدام فایل
-
-
لینک دانلود رو بدید .

نوشته اصلی توسط
sama.jamali
-
-
سلام
کدومشون رو دانلود کردی !؟
من الله توفیق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)