-
چشم دوست عزیز راستی حالا مشکل 2 تا شد. وقتی آپلود تموم میشه هیچ پیامی نشون داده نمیشه انگار نه انگار که چیزی آپلود شده!!!
--
سلام دوست عزیز فکر کنم انجمنتون یه مشکلی داره چون هرچی میخوام پیام بفرستم نمایش داده نمیشه. خواستم بگم حالا وقتی قالب آپلود میشه دیگه هیچ پیامی نشون داده نمیشه. انگار نه انگار که چیزی آپلود شده! مشکل از کجاست؟؟؟
ویرایش توسط mersad : 07-22-2013 در ساعت 05:10 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2013 08:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
shadow-reza
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز فکر کنم انجمنتون یه مشکلی داره چون هرچی میخوام پیام بفرستم نمایش داده نمیشه. خواستم بگم حالا وقتی قالب آپلود میشه دیگه هیچ پیامی نشون داده نمیشه. انگار نه انگار که چیزی آپلود شده! مشکل از کجاست؟؟؟
سلام
قالب کجا آپلود میشه و چطور ؟
در پست هایی که ارسال کردید مطالب عنوان شده توسط شما واضح نیست.
لطفا مشکلتون رو دقیق اعلام کنید و چنانچه خطایی می گیرید خطا رو اینجا قرار بدید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزیز. اگه میشه آقای mersad جواب بدن چون من از اول داشتم با ایشون بحث میکردم پس بهتر می دونن موضوع چیه. در جواب سوالتون باید بگم که من یه قالب بازی برای جوملا 3 به نام oculus گرفتم اما نصب نمبشد. در ابتدا که مشکلم رو مطرح کردم گفتن که باید تنظیمات ftp رو درست شه. که خداروشکر درست شد. اما حالا وقتی قالب رو از قسمت مدیریت افزونه ها و بخش بروزر انتخواب میکنم و نصب میکنم. با توجه به اینکه سرعت اینترنتم 128 هست اما در آخر که آپلود شد هیچ پیغامی نشون داده نمیشه. حالا سوال من اینه که مشکل از کجاست. چون من هرروز کلی از شارژم بخاطر این قالب حدر میره. راستی در خیلی از سایت ها این قالب پولی هستش اما من تونستم رایگان اون رو پیدا کنم. لینکش این هست: ***************** دیگه فکر کنم جواب همه سوالاتون رو دادم ممنون میشم اگه زود تر جواب بدین. با توجه به اینکه من برای اطمینان قالب رو دوبار دانلود کردم و 8 بار آپلود کردم اما اگه مشکل از قالب هست میشه لطفا یه قالب برای بازی موبایل ( حالا بازی هم بود عیب نداره ) که از اون قالبی هم که لینکش رو نوشتم بهتر باشه به من معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط رایگان باشه لطفا. ممنون میشم
ویرایش توسط hamidy : 07-20-2013 در ساعت 05:01 PM
دلیل: قراردادن لینک قالب تجاری
-
-
کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟ الان دو روز گذشته ها! ممنون میشم اگه زود تر جواب بدین چون برای من خیلی مهمه. با تشکر از همه ی شما
-
-
سلام

نوشته اصلی توسط
shadow-reza
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز. اگه میشه آقای mersad جواب بدن چون من از اول داشتم با ایشون بحث میکردم پس بهتر می دونن موضوع چیه
باید منتظر باشید تا مرصاد عزیز در انجمن بیان و پاسختون رو بدن.

نوشته اصلی توسط
shadow-reza
کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟ الان دو روز گذشته ها! ممنون میشم اگه زود تر جواب بدین چون برای من خیلی مهمه. با تشکر از همه ی شما
قالب مد نظر شما با فریمورک گانتری کار می کنه، این فریمورک رو نصب کردید ؟
و اینکه این قالب تجاری هست و مشکلات مربوط به نصب این قالب رو باید از سایت سازنده جویا بشید
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
مشکل در نصب قالب
در مورد این حرفی که زدید:
قالب مد نظر شما با فریمورک گانتری کار می کنه، این فریمورک رو نصب کردید ؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟ اصلا فریم ورک چی هست؟؟؟ من تازه کارم زیاد در مورد این کلمه های رایج تو جوملا چیزی بلد نیستم. لطفا کاملا راهنمایی کنین.
و درمورد اینکه گفتید باید مشکلاتش رو از سازنده سایت جوملا بپرسم، آخه من جای این قالب پولی ندادم که. یه جایی پیداش کردم که مجانی بود:
ویرایش توسط shadow-reza : 07-21-2013 در ساعت 05:30 PM
-
-
دوست عزیز اقای شیرزاد استاد بنده هستند .
این که هیچ پیغامی نشون نمیده باید نمایش خطا رو روشن کنید تا مشخص بشه مشکل از کجا هست
شما از هاست های رایگان استفاده میکنید و این و قبلاً هم به شما توضیح دادم این مشکلات طبیعی هست
در هاست شما اخرین ورژن جوملا ساپورت شده 1.7 هست
پیشنهاد میکنم از هاست های تجاری و ساز گار با جوملا و با کیفیت استفاه کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)