در جوملا 3.0.3 من هر قالبی نصب می کنم بازهم مشکل داره ایرادهای زیادی می گیره لطفا کمک کنید

در جوملا 3.0.3 من هر قالبی نصب می کنم بازهم مشکل داره ایرادهای زیادی می گیره لطفا کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
چه قالب هایی و از چه شرکتی دانلود کرده اید؟
یا حق.
سلام من هم همین مشکل رو دارم. تاحالا دوتا قالب دانلود کردم ولی وقتی آپلود تموم میشه با خطای آپلود مواجه میشم و آخرشم میشه پوشه نصب پیدا نشد و چندتا چیز دیگه؟؟؟ توی گوگل سرچ کردم. خیلیای دیگه هم این مشکل رو داشتن. نوشته بود که باید ftp رو چک کنین اما من تازه کارم و نمیدونم ftp چیه!!! مدل جوملامم 3.0.3 هست و قالبم هم قالب بازی rt_oculus25_30__mollasadragroup.ir_ هست.
لطفا راهنمایی کنین قضیه حیاتیه!!!![]()
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلام و ممنون از پیگیری خوبتون. من خودم دیشب تلاش کردم ftp درست کنم ولی بازم ارور داد. بعد به یکی از آشناهام که تو کامپیوتر وارده گفتم. بازم آپلود نشد. آقا من هر روز 200 مگ از شارژم میره ولی درست نمیشه. میتونم ازتون خواهش کنم که رمز و یوزرم رو بهتون بدم و شما برام درستش کنین؟؟؟![]()
دوست عزیز
در گرفتن پاسخ خودتون کمی صبور باشید
سعی ما در این انجمن بر این هست که به شما کمک کنیم تا شما خودتون از پس مشکلات براید
قطعاً برای داشتن یه وب سایت خوب و پیشرفت و ... باید یه اینترنت خوب با سرعت مناسب داشته باشید
شما با سرعت اینترنت موبایلی و با حجم محدود اون کار زیادی از پیش نخواهید برد
اطلاعات رو در پیغام خصوصی ارسال کنید
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 07-17-2013 در ساعت 05:34 PM
سلام دوست عزیز. اطلاعات رو براتون ارسال کردم. بعدشم من که سرعتم 128 هستش که!!!!!!!
اگر مشکلی با سرعت اینترنت ندارید کمی صبور باشید و مطالعه و جستجو کنیدبازم آپلود نشد. آقا من هر روز 200 مگ از شارژم میره ولی درست نمیشه
در پناه ایزد
بابا دیگه کار من از مطالعه گذشته. به هر دری زدم ولی نشد. راستی کی درستش میکنین؟؟ آخه برای من خیلی مهمه
---
اگه مامانم بفهمه شارژ اینترنت رو تموم کردم بیچارم میکنه. آخه شما که جای من نیستید که.
ویرایش توسط mersad : 07-17-2013 در ساعت 07:20 PM
دوست عزیز
لطف کنید در انجمن های عمومی از بیان مناسب و ادبیات مناسب استفاده کنید
از انتشار پست های بی محتوا و پشت هم هم خود داری کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)