-
مشکل در مرحله اول
خسته نباشید. من از همون اول که فایل زیپ جوملا را در هاست رایگان خود اپلود می کنم. رمانی که می خواهم اکسترکت کنم ارور زیر را می دهد.
برای اینکه انجمن شلوغ نشه لینک رو می زارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2013 02:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
هاست شما رایگان هست
شما روی اون احتمالا کلیک کردین.
دکمه اکسترکت بنده در تصویر ندیدم، بهتره از هاست های غیر رایگان استفاده کنید.
همچنین در صورت یکه تازه کار هستید از نسخه جوملا 2.5 استفاده کنید.
شاد باشید
-
-
سلام
ابتدا joomla 2.5 را از سایت جوملای فارسی دانلود کنید و سپس upload کنید. پس از آن شروع به نصب کنید احتمالا مشکل حل شود
با تشکر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام دوستان می خواهم سایت را دو زبانه کنم دفعه اول من هم نیست انگلیسی و اسلواکی ریان را ساختم ! منو ها را اضافه کردم منو ها را روی حالت خانه ( پیش فرض ) قرار دادم پلاگین ها را فعال کردم ماژول را فعال کردم ولی فقط در سایت پرچم زبان انگلیسی می آید و زبان انگلیسی نمی آید
-
-

نوشته اصلی توسط
gilroy
سلام دوستان می خواهم سایت را دو زبانه کنم دفعه اول من هم نیست انگلیسی و اسلواکی ریان را ساختم ! منو ها را اضافه کردم منو ها را روی حالت خانه ( پیش فرض ) قرار دادم پلاگین ها را فعال کردم ماژول را فعال کردم ولی فقط در سایت پرچم زبان انگلیسی می آید و زبان انگلیسی نمی آید
سلام
از همان سایتی که قبلا ایجاد کرده اید الگو بگرید.
مطابق آموزش پیش برید تا اشکال کار رو پیدا کنید.
ضمنا سوال شما به این تاپیک ارتباطی نداشت لطفا قوانین رو رعایت و تاپیک جدیدی ایجاد کنید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)