-
مشکل با seo
سلام
من وقتی توی تنظیمات سایت گزینه های مربوط به seo را فعال میکنم فقط صفحه اول سایت بالا میاد و روی هر لینکی که کلیک کنی باز همون صفحه اصلی اجرا میشه
تغییر نام .htaccess را انجام دادم و حتی گزینه های داخلش هم تغییر دادم باز نشد
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-23-2013 08:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اطلاعات ادمین و هاست بدید تا بررسی بشه.
شاد باشید
-
-
دروود
دوستان بار ها در انجمن گفته شده در قوانین هم ذکر شده
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت
اما پاسخ شما
هاست شما احتمالاً سازگاری نداره
از هاست ویندوزی استفاده میکنید یا هاست لینوکسی ؟
چک کنید بعد از فعال سازی و بدون تغییر نام فایل htaccess باز هم مشکلی دارید یا خیر ؟!
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
دوستان بار ها در انجمن گفته شده در قوانین هم ذکر شده
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت
اما پاسخ شما
هاست شما احتمالاً سازگاری نداره
از هاست ویندوزی استفاده میکنید یا ؟
چک کنید بعد از فعال سازی و بدون تغییر نام فایل htaccess باز هم مشکلی دارید یا خیر ؟!
در پناه ایزد
از هاست لینوکسی استفاده میکنم بدون تغییر نام فایل htaccess امتحان کردم نشد با تغییر نام هم نشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)