-
sh404
سلام دوستان عزیز
عیدتون مبارک باشه...
خیلی از این سیستم سئو ساز تعریف میکردن اما متاسفانه بعد از نصبش چنین حسی بهش ندارم.. حالا منتظر بمونیم ببینیم چی میشه... نتیجه چطور از کار درمیاد...
من قبلا از acesef استفاده کردم و ازش راضیم
مثلا اگه درست یادم باشه اونجا خودش چیزایی مثل تگ و .. رو میگذاشت که ظاهرا چنین چیزهایی اینجا خودکار ایجاد نمیشه...
مشکلایی که با این افزونه دارم:
1-
تنظیمات -> پیکربندی سیستم -> زبانه main (اصلی)
پسوند رو از html به پسوند دلخواهم تغییر دادم اما تغییر نکرده
2- index.php حذف نشده
از کدوم بخش میشه از آدرس حذفش کرد
نمونه الان آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- توی همون بخش، زبانه پیشرفته
301 مربوط به چی هست و تنظیماتش چطور باید انجام بشه که بهتر باشه
4- انگار که آدرسها معلوم نیست چطور ایجاد میشه:
بعضی از آدرس ها پسوند html دارن - بعضی ها پسوند ندارن - بعضی ها از نام مستعاری که در ابتدا بصورت انگیلیسی وارد کردم استفاده میکنن و بعضی ها هم از نام مستعار انگلیسی استفاده نمیکنن... نمونه آدرسهای سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
5- اگه کسی لطف کنه و تصویری از تنظیمات یکی از سایتهاشو برای ما هم بگذاره که با تنظیمات خوب آشنا بشیم ممنون میشیم...
6- و اینکه برای مقابله با کند شدن سایت باید چه کارهایی کرد؟
تشکر از لطف همگی شما دوستان عزیز
دعا برای فرج کلید ظهور است...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2013 11:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ظاهرا سوال شماره 1 بخاطر کش بوده.. که الان درست شد...
گفتم دوستانی که بعدها به این آدرس میان در جریان باشن...
-
-
نه
ظاهرا ربطی به کش نداره
آدرسهایی که ایجاد شده همون پسوند html رو دارن
حدسم اینه که آدرسهای جدید رو با پسوندی که جدید بش دادم میسازه و قبلی ها همونن که ایجاد شده و تغییرشون نداده
که البته اگه اینطور باشه منطقیه.. بخاطر اینکه اگه صفحات سایت ایندکس شده باشن و پسوند تغییر کنه مثل اینه که ادرس تغییر کرده و روی رتبه سایت تاثیر منفی میگذاره
ولی باید راهی باشه که صفحات رو دوباره آدرس سازی کنه
درسته؟؟
-
-
دروود
دوست عزیز این افزونه تجاری هست و در این انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمیشه !
میتونید از اموزش های خود سایت سازنده کمک بگیرید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)