-
نمایش داده نشدن تمام قالب ها در جوملا(error 404)
سلام خواهشا یکی راهنماییم کنه حدود 20 قالب از سایتای خارجی دانلود کردم وقتی اونا رو از مسیر extension manager نصب میکنم روی view site کلیک میکنم تا قالب رو ببینم برا تمام قالب ها خطای 404 نشون میده بقیه ارور اینه reviews on the article شرمنده ممکنه متن ارور که نوشتم اشتباه باشه ولی دو کلمه چپ و راست درستن. چندین روزه به این مشکل دچار شدم خواهشا کسی که بلده زودی جواب بده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-27-2013 08:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اطلاعات ادمین بدید.
شاد باشید
-
-
دروود
مسیر زیر رو چک کنید
مدیریت > منو ها > منو اصلی رو چک کنید ببینید روی پیشفرض هسا یا خیر ؟!
یاد اوری قوانین :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
مسیر زیر رو چک کنید
مدیریت > منو ها > منو اصلی رو چک کنید ببینید روی پیشفرض هسا یا خیر ؟!
یاد اوری قوانین :
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
در پناه ایزد
متشکرم تا نصف کمتر سایتو نشون میده ولی بقیش ارور داره
-
-
مشکل از قالب شما هست
از این سایت ها برای دریافت قالب های مناسب استفاده کنید
template4.ir
joomla24.com
joomplate.ir
sitegrounde.com
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از قالب شما هست
از این سایت ها برای دریافت قالب های مناسب استفاده کنید
template4.ir
joomla24.com
joomplate.ir
sitegrounde.com
در پناه ایزد
ممنون از جواب هایی که به سوالاتم میدید ولی نزدیک به 20 تا 25 قالب رو از سایت های مختلف خارجی دانلود کردم
یعنی ممکنه تمامشون خراب باشن ولی اینو بگم که چند تا رو به تصادف از بینشون رو جوملا نصب کردم و این ارورا رو دیدم
یه لطف کنید، ممنون میشم اگه یه وقت(ساعت) مشخص کنید با ایمیل با هم به صورت مستقیم صحبت کنیم
ایمیلم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط دزفولی : 07-01-2013 در ساعت 05:03 PM
-
-
اگر با همه این مشکل رو دارید احتمالاً لایه ftp رو ست نکردید
در دانشنامه جوملا فارسی اموزش این مورد هست
اگر انلاین هست سایت ادرس رو قرار بدید
در پناه ایزد
-
-
منم این مشکل رو دارم البته از نوع دیگه به این صورت که چندتا قالب رو از سایت joomla24.com دانلود کردم زمانی که اونا رو نصب میکنم منوها رونشون نمیده میشه راهنمایی کنید هرکاری هم کردم فایده نداشته البته ftp رو فعال نکردم و قصدش رو هم ندارم راه حل دیگه ای هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
خیر
باید فعال کنید
در پناه ایزد
-
-
آخه من موقعع نصب جوملا تنظبمات ftp روفعال نکردم حالا میتونم این کار رو بکنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)