-
نصب و کار مجدد با جوملا در حالت روی هارد دیسک
با سلام
تازه شروع به یادگیری جوملا کردم (v.3 فارسی) البته با سرور مجازی که با نرم افزارwampserver روی هارد دیسک کار میکنم
بعد از یکسری انجام تمرینات و ساخت چندین منو و غیره میخواهم که یک سایت جدید را به عنوان تمرین ولی حرفه ای تر طراحی کنم
میخواستم بدانم چه راهی هست که من از نو شروع به کار کنم(مثل حالت new در سایر نرم افزارها)
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2013 05:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام فقط کافیه فولدر جدید در wwwبسازید و شروع به کار مجدد کنید
-
-
دوست عزیز مرسی از پاسخت
فرمودی که فولدر جدید بسازم،برای اولین شروع من باید برنامه جوملا رو کپی در فولدر ساخته شده کردم و همان داستان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجام دادم و توانستم کار کنم برای حالتی که سوال من بود که سایت جدیدی را شروع کنم باز همان مراحل طی شود؟ یعنی فولدر جدید و کپی برنامه و آدرس و استارت؟
عذر میخوام ازت میدونم سوالهام خیلی مبتدی هستش این به خاطر اینه که تازه شروع کردم و هنوز کامل برام جا نیوفتاده که این نرم افزار چطوری فکر میکنه و قلقش به چه صورت هست...
-
-
دوست عزیز مرسی از پاسخت
فرمودی که فولدر جدید بسازم،برای اولین شروع من باید برنامه جوملا رو کپی در فولدر ساخته شده کردم و همان داستان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجام دادم و توانستم کار کنم برای حالتی که سوال من بود که سایت جدیدی را شروع کنم باز همان مراحل طی شود؟ یعنی فولدر جدید و کپی برنامه و آدرس و استارت؟
عذر میخوام ازت میدونم سوالهام خیلی مبتدی هستش این به خاطر اینه که تازه شروع کردم و هنوز کامل برام جا نیوفتاده که این نرم افزار چطوری فکر میکنه و قلقش به چه صورت هست...
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)