سلام من یه کامپوننت یا اسکریپت نیاز دارم که به وسیله اون بشه فیش حقوقی کارمند ها رو نشون داد کسی هست راهنمایی کنید فارسی و رایگان باشه
ممنون میشوم اگه کسی معرفی کنه

سلام من یه کامپوننت یا اسکریپت نیاز دارم که به وسیله اون بشه فیش حقوقی کارمند ها رو نشون داد کسی هست راهنمایی کنید فارسی و رایگان باشه
ممنون میشوم اگه کسی معرفی کنه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
می توانید شما با استفاده از سیستم jdownload و یا اختصاص پنل به هر کاریر فیش حقوقی شخص را در پنل خودش قرار دهید و می توانید از سیستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید و سپس بصورت PDF*در پروفایل شخص قرار دهید
سیستم eventtableedit هم نگاهی بیندازید
موفق باشید
راه دیگر برای اینکار بهتره دو کامپوننت CB و Fabrik رو به هم متصل کنید
با fabrik میتونید فرم دلخواه خودتون رو طراحی کنید و پلاگینی همراهش هست که متصل میشه به CB و هر کاربری که وارد سایت میشه میتونه فقط فرم خودش رو مشاهده کنه
آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید یه خورده توضیح بیشتر میدید من نمیتونم لینک رو باز کنمنوشته اصلی توسط shamimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)