-
پاسخ : این قالب را چگونه بسازم ؟
الان درستش کردم ولی اگه مشکلی پیش اومد از لینک های زیر می توان ان را دریافت کرد .
عکس :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم قالب :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پ ن : زیر هم پست نزنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-17-2007 10:15 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من تمام کارها را انجام دادم
بخش ها و موضوعات رو ساختم . فقط مونده ماژوال ها
اگه میشه راهنمایی کنید
-
-
لطفا با عکس بطور واضح مشکلتون رو بگید
من که چیزی نفهمیدم
چه ماژول هایی رو میخواین قرار بدین که نمیشه ؟؟؟
-
-
عکس رو گذاشتم . از لینکهای بالا می تونید در یافت کنید .
مشکل من است که نمی تونم ماژوال مورد نظرم را درست کنم .
من توی صفحه اولم سه تا ردیف دارم . توی ردیف اول منوی عضویت ، منوی آخزین نظرات ، منوی آخرین لینکهای ثبت شده ، منوی مقالات معرفی شده باید قرار بگیرند .
توی منوی دوم ، فقط مقالاتسیاسی و اجتماعی قرار می گیره با عکس نویسنده ( البته به طور خلاصه )
در ردیف سوم ، منوی مقالات ادبی هنری و منوی ضرب المثل هفته قرار می گیرد . قالب رو هم آماده کردم (برای مامبو) که از در پست قبلی لینکش موجود هست . حالا نمی دونم برای این بخش ها چه کار باید بکنم که صفحه اولم مثل عکسم دربیاد . یعنی نمی دونم چه جوز ماژوالی باید طراحی کنم.
ممنونم
عکس :
اینم قالب :
-
-
سلام دوستان ..
منظور دوستمون اینه که می خواد صفحه اول سایتش شامل چند بخش مختلف باشه ..
یعنی com_front page در صفحه اول به صورتی باشه که یک ستون یک سری مقالات یک بخش بیاد وستون بعدی جداگونه یک سری مقالات بخش دیگری بیاد ..
الآن به صورت پیش فرض فقط یک ستون داریم که کل مقالات و مطالب همه بخش ها زیر هم و پشت سر هم میاد .
کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
-
-
باید به جای قسمت صفحه اول و در واقع mainbody بیاید و چند تا قسمت ستونی مختلف درست کنید مثلا user 5 و user 6 و بعد مثلا دو تا منو بسازید محتوای اونها رو بلاگ - مجموعه مطالب و یا جدول - مجموعه مطالب (بسته به اینکه میخواهید لینکاشون نشون داده بشه یا مطالبشون)بزارید و بعد در قسمت ماژولها منوی اولتون در user5 و منوی دومتون در user6 لود کنید.
-
-
ممنون از راهنمایی تون اما من هر کاری که کردم مطالب نشان داده نشد .
1- بخش ساختم
2- مجموعه ساختم
3- یک منو ساختم (بلاگ - مجموعه مطالب )
4- اون منو رو توی یوز 5 لود کردم .
5- توی قالب ماژوال یوز 5 را جایگزاری کردم . ولی بازهم مطالب مربوط به اون بخش دیده نشد .
البته مطلب هم برای آن بخش نشر کردم
کجای کارم مشکل داره ؟
-
-
اینم لینک سایت :
htthttp://www.nayzar.com/news/index.php
یکم عجله دارم . می خواید یوز و پسورد ادمین رو بدم ، خودتون زحمت بکشین.
-
-
[quote author=fayyaz link=topic=5283.msg32443#msg32443 date=1174241875]
یکم عجله دارم . می خواید یوز و پسورد ادمین رو بدم ، خودتون زحمت بکشین.
[/quote]
عجله کار شیطونه .. خودتون یاد بگیرین بهتره !
قالبی رو که طراحی کردین یه جا آپلود کنین لینکشو بزارین ببینیم ! شما موقعیت ها رو کجاش تعریف کردین ؟ این که فقط یه تیبل بندی سادست ! آموزش طراحی قالب رو خوندین ؟
-
-
[quote author=alizali link=topic=5283.msg32413#msg32413 date=1174222832]
باید به جای قسمت صفحه اول و در واقع mainbody بیاید و چند تا قسمت ستونی مختلف درست کنید مثلا user 5 و user 6 و بعد مثلا دو تا منو بسازید محتوای اونها رو بلاگ - مجموعه مطالب و یا جدول - مجموعه مطالب (بسته به اینکه میخواهید لینکاشون نشون داده بشه یا مطالبشون)بزارید و بعد در قسمت ماژولها منوی اولتون در user5 و منوی دومتون در user6 لود کنید.
[/quote]
ولی شما درست متوجه نشدی .... می خواهیم مدیر سایت هر مقاله ای در زمینه ادبی فرستاد بره توی ستون خاصی از صفحه اول ... و هر مقاله ای در زمینه سیاسی فرستاد بره توی ستون دیگری .. این کار باید اتوماتیک انجام بشه .. نه اینکه منوییی داشته باشیم با امکانات محدود .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)