شما میتونید برای هر بخش یک موقعیت در قالب تعریف کنید و با استفاده از ماژول "آخرین مطالب بخش ها به همراه تصویر" بیاید این ماژول رو در موقعیت مورد نظر قرار بدید و بهش بگید لیست آخرین مطالب بخش مثلا اجتماعی رو در این موقعیت لیست کن

شما میتونید برای هر بخش یک موقعیت در قالب تعریف کنید و با استفاده از ماژول "آخرین مطالب بخش ها به همراه تصویر" بیاید این ماژول رو در موقعیت مورد نظر قرار بدید و بهش بگید لیست آخرین مطالب بخش مثلا اجتماعی رو در این موقعیت لیست کن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
و فقط یک مورد اینجا می مونه و اون هم اینکه ......
همه قالب ها main body دارن ... و این بخش همه مطالب سایت رو نشون می ده ......
چیکار کنیم که این بخش هم نباشه یا اینکه مطالب فقط یک بخش رو نشون بده !؟؟
همه قابل ها نباید الزاما mainbody داشته باشند شما میتونی یک قالب اختصاصی داشته باشی که فقط module position داشته باشی و mainbody نداشته باشه
یا علی
ولی وقتی مثلاً روی لینک های منو کلیک می کنی .. بخش ها .. مجموعه ها و مقالات در mainbody قالب نشان داده می شوند ..
حالا اگر ما این قسمت را حذف کنیم .. چگونه باید تعیین کنیم که وقتی روی لینک مثلاً تماس با ما کلیک شد .... صفحه و محتویات آن کجا باز شود ؟؟؟
یا علی
[quote author=رادمهر link=topic=5283.msg32504#msg32504 date=1174289425]
[/quote]
اگه بشه لینک دانلود این ماژول رو به من بدید
و ایا فقط بخش رو نشون میده ونمیشه مجموعه رو نشون بده؟
و ب طور کلی تر سوال دارم اگر بشه چیزی تو مایه زیر داشت مشکل حله
1- ماژول آخرین مقالات (mod latest content ) که بشه توش مجموعه انتخاب کرد
2- ماژول آخرین اخبار (mod latest news) که امکان ارایه خلاصه مطلب داشته باشه
در حالتی عادی گزینه 1 خصوصیت گزینه 2 رو داره و گزینه 2 خصوصیت گزینه 1
پیداش کردم فقط خیلی خوب میشود اگر ماژولی پیدا شود که بجای بخش مجموعه رو نشون بده
اگه بشه لینک دانلود این ماژول رو به من بدید
و ایا فقط بخش رو نشون میده ونمیشه مجموعه رو نشون بده؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل
بعد از نصب ماژول وقتی عکسی با دستور {mosimage} اختصاص داده شده باشه و یا اینکه کلا یه عکس در متن قرار داده بشه و در ماژول گفته بشه که عکس لود بشه و اندازه ها هم تطابق داره ولی ارور زیر دریافت میشه
این هم محتوای خط 97 تا انتهای 102کد:Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in c:\wamp\www\Mambo\modules\mod_section_thumbnails.php on line 100
کد:switch ($ext) { case 'jpg': case 'jpeg': $im = imagecreatefromjpeg($file); $tim = imagecreatetruecolor ($new_width, $new_height); fptn_ImageCopyResampleBicubic($tim, $im, 0,0,0,0, $new_width, $new_height, $orig_width, $orig_height);
[quote author=dardesar link=topic=5283.msg32509#msg32509 date=1174290235]
ولی وقتی مثلاً روی لینک های منو کلیک می کنی .. بخش ها .. مجموعه ها و مقالات در mainbody قالب نشان داده می شوند ..
حالا اگر ما این قسمت را حذف کنیم .. چگونه باید تعیین کنیم که وقتی روی لینک مثلاً تماس با ما کلیک شد .... صفحه و محتویات آن کجا باز شود ؟؟؟
یا علی
[/quote]
سلام دوباره
مشکل من اینه که :
منو رو ساختم . توی ماژوال هم لود کردم . ماژوال رو توی قالب هم لود کردم .
ولی مطالب نمایش داده نمی شه !!! نمی دونم چرا . حتی روی قالب خود مامبو هم امتحان کردم . ولی نشد .
فکر می کنم مسیر لود کردن منو توی ماژوال رو اشتباه طی کردم .
اگه میشه یکی از دوستان راهنمایی کامل کنه
[quote author=fayyaz link=topic=5283.msg32549#msg32549 date=1174294437]
سلام دوباره
مشکل من اینه که :
منو رو ساختم . توی ماژوال هم لود کردم . ماژوال رو توی قالب هم لود کردم .
ولی مطالب نمایش داده نمی شه !!! نمی دونم چرا . حتی روی قالب خود مامبو هم امتحان کردم . ولی نشد .
فکر می کنم مسیر لود کردن منو توی ماژوال رو اشتباه طی کردم .
اگه میشه یکی از دوستان راهنمایی کامل کنه
[/quote]
اصلا نیازی به ساختن منو نیست
با ماژولهای زیر میشه درستش کرد
mod_section_tumbnail
mod_frontpage_tumbnail
که فقط یه مشکل داره که چند پست بالاتر مطرح کردم. منتظر جواب اون هستم
و در ضمن یه ماژول اختراعی هم اگه باشه که مجموعه رو نشون بده مشکل حله
مثلا mod_category_thumbnail
که فکر کنم با توجه به ساختار دو تا ماژول mod_section_tumbnail و mod_frontpage_tumbnail رسیدن به اون ماژول کار بسیار راحتی باشه
چون این دوتا ماژول ساختارشون کپی همدیگه اس . فقط یکی مطالب صفحه اول رو لود میکنه یکی مطالب بخشها رو . پس باید بشه یک ماژولی هم نوشت که فقط مطالب مجموعه ها رو لود کنه .
البته هنوز ارور خط 100 فایل mod همچنان ادامه داره
تاکید میکنم لزومی به ساختن منو نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)