-
اضافه کردن پوزیشن به قالب!؟ و نیاز به یک ویرایشگر دارم
سلام
من در جوملا 3.0.3 نیاز به یک ویرایشگر دارم چون مال خود پیشفرض مدیر کامل نیست . برای مثال چپ چین راست چین ، باکس رنگ و ... ندارد.
----------
چطور میتونم به قالبم پوزیشن اضافه کنم ؟
وب سایت من برای بازدید و کمک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
(موضوع های مشابه وجود داشت ، اما در مورد مامبو فارسی بودن)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-06-2013 07:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
مدیریت > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > پلاگین ویرایشگر TinyMCE رو باز کنید و به حالت توسعه یافته تغییر بدید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست گرامی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان . کمک بزرگی کردی . هالا اگه ممکنه کمک کن که بتونم پوزیشن بسازم . ممنون..
-
-
-
--
---
--------------------------
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
لطفا سوال جدید را در تاپیک جدید مطرح کنید.
آموزش های زیر را مطالعه کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز . ایندفعه هم فقط شما کمک کردی ....
---------------
-
-
سلام
اگر سوال در جای مناسب، عنوان مناسب و ایجاد تاپیک های مستقل پرسیده بشه دوستان دیگری هم هستند که می تونن مشکل رو حل کنند و تجربیاتشون رو در اختیار دیگران بگذارند.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)